Zaštitite se kristalima od besa i nezadovoljstva

Mnogi među nama na izazove u životu reaguju besom, mržnjom, zavišću, nezadovoljstvom, ljubomorom... Ne shvataju da smo mi u stvari ti koji stvaramo sopstveno iskustvo i raspoloženje.

Naši spoljašnji životi samo su odraz naših unutrašnjih života. Kristali koje vam predstavljamo, svojim blagim vibracijama, pomeraju naš fokus sa problema koji nas okupiraju i povezuju nas sa našom unutrašnjom energijom koja uravnotežuje sva naša tela: fizičko, emotivno, mentalno i duhovno.

Kundalini energija leži sklupčana u kičmenoj bazi i mi je ovim kristalima budimo i propuštamo kroz sve čakre. Tako dolazi do smirivanja negativnih emocija: ljubomore, zavisti, besa, nezadovoljstva, mržnje...

Peridot

Peridot je forma olivina. Nalazi se u meteorima i duboko u stenama koje se na površinu izbacuju vulkanskom aktivnošću.

Na njega su mnoge drevne kulture, uključujući i drevne Egipćane, gledale kao na čudnovati kamen. Zajedno sa zlatnim topazom, peridot se može naći na Zmijskom ostrvu, ostrvu sa puno zmija u Crvenom moru. Opet kao i za zlatni topaz, za peridot se verovalo da je vidljiv jedino kada prođe mrak. Za kristale olivina kaže se da su suze vulkanske havajske boginje Pele.

Kao sveopšti lek, peridot će olakšati temperaturu kod groznice, kao i probleme sa žuči. Delotvoran je u slučajevima ujeda insekata, otoka, astme i alergijskih reakcija. Pomaže u lečenju problema sa grudima, srcem i plućima. Koristite peridot da ispunite misli, telo i duh osećajem mira i blagostanja. On će postaviti štit oko vaše Aure. Podiže raspoloženje i usmerava vas na pozitivno gledanje na stvari.

Mali kristali peridota će privući novac i bogatstvo u vaš dom. Peridot u vašoj torbi ili uz vaš mobilni telefon odvratiće džeparoše i pljačkaše. Na poslu peridot može da bude koristan za poslove koji uključuju direktnu prodaju ili konverziju novca.
Peridot pomaže deci da obnove razrušena priljateljstva i imaju manje straha od pritiska vršnjaka. On će umiriti uznemirenu i hiperaktivnu životinju.

Održavanje kristala: Čisti se dva puta mesečno pod mlazom mlake vode oko 5 minuta, a zatim puni na suncu nekoliko sati.

Astrološki znaci: Rak, Ribe.
Čakra na koju se stavlja: srčana.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.