Zapište ovo na papir i privucite ostvarenje želja za 5 dana: evo kako tehnika 5x55 privlači sreću

Magična tehnika 5x55 donosi ostvarenje želja - evo šta treba da uradite u narednih 5 dana...

Svi žudimo za životom punim avantura, ljubavi i, pre svega, sreće. Zahvaljujući raznim tehnikama manifestacije, možete naučiti kako da ispravnim načinom razmišljanja privučete sve što želite.

Postoje mnogobrojni razlozi zbog kojih ljudi koriste različite metode manifestacije. Možda se osećate kao da ste izgubili svaku nada u svom ljubavnom životu ili samo prolazite kroz finansijsku krizu.

Meditacija koja privlači ostvarenje želja: zatvorite oči, zamislite ovo i svemir će razumeti vaše snoveMeditacija koja privlači ostvarenje želja: zatvorite oči, zamislite ovo i svemir će razumeti vaše snoveOva kreativna meditacija pomaže da Univerzum čuje želje vašeg srca! Peobajte....

Ukoliko želite da privučete sreću, ljubav, novac ili blagostanje u svoj život možete isprobati popularnnu metodu manifestaciju pod nazivom 5x55.

Kako funkcioniše manifestacija 5x55?

Sve što treba da uradite je da na papir napišete ono što želite da privučete u svoj život. Zapišite svoje želje 55 puta tokom pet dana.

Možete manifestovati gotovo sve što vaše srce želi.

Ova tehnika manifestacije najbolje funkcioniše ako "ostanete usredsređeni samo na svoju želju". Umirite svoj um ako počne da luta dok pišete.

Ako tokom perioda manifestacije počnete da viđate brojeve 111, 222, 333 ili 1111, vaša manifestacija je vrlo blizu da postanete vaša stvarnost! Ukoliko počnete da sanjate svoje želje, to je znak da privlačenje deluje.

Vi imate moć da ispunite svoje želje - samo ovo treba da uradite: čarobna formula od 3 pitanja za ostvarenje snova

Manifestacija je jedna od najboljih stvari koju ikada možemo učiniti za sebe.

Ne postoje alati za manifestovanje osim vašeg uma i odlučnosti! Pokušajte da ne razmišljate o tome kada će se vaše manifestacije ostvariti. Za sve u životu treba vremena, tako da je potrebno da budete strpljivi.

Takođe, ne možete samo da sednete i očekujete da će vam karijera koju želite pasti u krilo. Morate raditi na dostizanju tog cilja, a manifestovanje tih snova sigurno će vam dugoročno koristiti.

Izvor: Telegraf

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.