Zapišite svoju želju na papir na sledeći način: evo kako da aktivirate zakon privlačenja

Evo kako da zapišete želju da bi se ona ostvarila!

Zakon privlačenja podrazumeva određene alate, rituale, promene perspektive i strategije koje nam mogu pomoći da u životu ostvarimo i dobijemo željeno.

Često ovi alati i rituali podrazumevaju pisanje. Kroz pisanje naš um lakše usvaja i uči ono što pišemo. Zato se i neke afirmacije, pored izgovaranja zapisuju.

Tako je i sa alatima za ostvarenje želja. Namera koja je zapisana ima veću moć privlačenja od namere koju samo kreiramo u svom umu.

Kao kada pišete dnevnik i na papir prenosite svoje emocije, tako je potrebno da list papira prenesete svaku želju u određenoj formi.

Univerzum pomaže da ispunimo želje: 3 vežbe koje aktiviraju čudesan Zakon privlačenjaUniverzum pomaže da ispunimo želje: 3 vežbe koje aktiviraju čudesan Zakon privlačenjaEvo koje 3 jednostavne vežbe pomažu da aktivirate zakon privlačenja!

Otkrivamo ritual sa pisanjem želja u 6 koraka:

Korak 1. Želja mora da bude napisana...

Napišite svoju želju čitkim i lepim rukopisom. Na primer, "Želim da pronađem ljubav? ili "Želim da kupim svoj dom". Ipak, nije dovoljno samo napisati nameru - pratite sledeće korake...

Korak 2. Želja treba da ima definisan rok ispunjenja

Važno je da napišete želju za koju je ralno da može da se ostvari za par meseci ili par godina. Tokom pisanja želje važno je da otprilike definišete rok za ostvarenje namere. Na primer: "Želim da kupim vikendicu za 2 do 3 godine...".

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.