Zapišite ovo na papir i zapalite ga: ritual koji nas oslobađa od loše energije i negativnih emocija

Otpustite negativne misli i teške emocije uz pomoć jednostavnog rituala sa papirom od 12 minuta!

Reči imaju veliku snagu, a hoće li njihov efekat biti pozitivan ili negativan zavisi od načinu kako ih koristimo. Da bismo izbacili negativnu energiju iz svog uma i srca, pisanje je odlična metoda.

"Svaka emocija ima naboj, a pozitivna ili negativna energija koju ta emocija proizvodi ima stvaran i merljiv uticaj na naše telo. Čin pisanja omogućava nam da se fizički oslobodimo dela tog naboja na isti način na koji oslobađamo napetosti tokom seksa", pojašnjava američki lekar Habib Sadeghi u svojoj knjizi The Clarity Cleanse i savetuje kako možemo pisanjem otpustiti misli:

1. Povucite se u miran kutak, pripremite olovku i papir, a štopericu podesite da zvoni nakon 12 minuta.

Svakog jutra uradite ove 3 stvari: za ovaj ritual potrebno je samo 15 minuta, a privlači veliku srećuSvakog jutra uradite ove 3 stvari: za ovaj ritual potrebno je samo 15 minuta, a privlači veliku srećuOva 3 jutarnja rituala od 15 minuta privlače dobru energiju i blagostanje!

2. Počnite pisati o onome što vas trenutno uznemirava, rastužuje ili ljuti. To se može odnositi na zdravlje, posao, finansije, odnose s ljudima... Nemojte obraćati pažnju na interpunkcijske znakove, gramatiku, literarno izražavanje, pristojnost... Možda će vaše misli biti toliko brze da će ih ruka jedva pratiti. To je dobro. Samo držite olovku u kontaktu sa papirom i pustite da se vaše misli izlijevaju na papir.

3. Kada se oglasi štoperica, prestanite pisati. Papir presavijte tako da ne možete pročitati ono što ste napisali i odmah ga odnesite na mesto gde ga možete bez opasnosti zapaliti.

4. Nemojte papir samo rastrzati na komadiće, zapalite ih jer vatra djeluje transformišuće i pročišćuje. Ovim ćete činom neutralizovati negativnu energiju, a vatra će to učiniti menjajući hemijski sastav papira i pretvarajući ga u prah.

Čudesan ritual za više samopouzdanja: kako da napravite magičnu teglu komplimenataČudesan ritual za više samopouzdanja: kako da napravite magičnu teglu komplimenataTegla komplimenata - probajte čudesan ritual za više samopouzdanja i vere u svoje kvalitete!

Izvor: Sensa.hr

Magda Dežđek

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.