VI STE IZVOR IZOBILJA: kartica za privlačenje novca i ostvarenja materijalnih želja

Ova karta vas podseća kako da iskoristite mentalnu snagu i lična osećanja za privlačenje obilja!

Objašnjenje kartice: Svi mi smo samo produžetak nefizičkog Izvora od kojeg smo potekli, iako ponekad to zaboravljamo, jer nam pažnja biva zaustavljena na nedostatku, odnosno na onome što mislimo da nemamo, samo zato što ga još uvek u fizičkom iskustvu nismo registrovali.

Ova karta vas podseća na ono što duboko u sebi i sami znate, a to je da sve što želite da iskusite u fizičkoj ravni, najpre treba da osetite kao da je već vaše, te da se emocionalno sa tim uskladite. Broj kartice je 12, koji nam govori da se u datom trenutku fokusiramo na ono što želimo, kao i da, za slučaj da je manifestacija kao takva "izostala" treba da ostanemo vibraciono visoko, jer je za ostvarenje naše zamisli potrebno vreme.

Kada se ovaj broj svede na jednocifreni, dobijamo trojku (1+2=3), koja poziva da uključite druge u svoju želju, da komunicirate jasno svoje potrebe i da na taj način osvestite da, bez obzira na to koliko vi imali/nemali, uvek postoji neko kome možete sebe da date i time da osvestite izobilje u vama.

karta_za_pozitivni_fokus_vezba_za_privlacenje_obilja1karta_za_pozitivni_fokus_vezba_za_privlacenje_obilja122

Izvor: Lovesensa

Biljana Bedričić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.