Verovanja i rituali: Ovo nikako ne treba da radite za Novu godinu - sprečava ispunjenje želja

Verovanja i običaji - evo koje stvari sprečavaju da nam se ostvari novogodišnja želja!

Nova godina - magična noć. Štaviše, magiju ove noći u nekoj meri kreiramo sami, posebnim ritualima. Postoji mnogo znakova o tome šta bi trebalo da se uradi u noći između 31. decembra i 1. januara, u stvari, šta ne treba raditi 1. januara.

Pre nego što poželite novogodišnju želju, ne treba dugo da razmišljate o formulaciji. Nemojte koristiti negativnu reč "ne": na primer, umesto da se "ne razbolite", bolje je koristiti "biti zdrav". Tradicionalno, želju nemojte nikome govoriti.

Nemojte šiti dugmad poslednjeg dana u godini. Postoji veoma visok rizik od nerešavanja starih problema u novoj godini.

Ako ovo uradite do kraja godine, u 2020. vas očekuje sreća i velika ljubav: počnite već danasAko ovo uradite do kraja godine, u 2020. vas očekuje sreća i velika ljubav: počnite već danasU 2020. vas mogu čekati ljubav i velika sreća - evo šta treba da uradite da bi vam naredna godina donela bolji život!

Zaboravite na društvene mreže. Psiholozi kažu da čak i ako sami provodite novogodišnju noć bolje je da se za Novu godinu držite podalje od društvenih mreža. Gledanje zanimljivog filma ili predstave bila bi najbolja opcija.

Svečana noć se ne može slaviti u staroj odeći. Najradikalnija verzija ovog verovanja je: ne nositi nove stvari cele nedelje do praznika, već 31. decembra treba da se obuče nova odeća.

Ne možete slaviti praznik sa praznim džepovima, inače ne možete sanjati o prosperitetu i finansijskoj stabilnosti u narednoj godini.

20 misli koje vam pomažu da aktivirate unutrašnju moć: moćan savet velikog mistika i duhovnog učitelja20 misli koje vam pomažu da aktivirate unutrašnju moć: moćan savet velikog mistika i duhovnog učitelja"Previše ljudi je gladno, ne zbog nedovoljno hrane, već zbog nedovoljno ljubavi i brižnosti u ljudskim srcima."

Ne treba pozajmljivati novac uoči 31. decembra i bolje je da pokušate da ne pozajmljujete novac od 31. decembra do 19. januara.

Ne bi trebalo da postoje rakovi i jastozi na novogodišnjem stolu. Objašnjenje: postoji znak da će vas stari problemi proganjati cele godine.

Stvorite atmosferu mira i dobre volje bar na nekoliko dana i, prema sujeverju, oni će se nastaviti tokom cele godine.

Prilagođeno sa: Ženski magazin

M.L.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.