Večeras uradite ovaj RITUAL i zamislite 5 želja: evo kako da iskoristite magiju mladog Meseca u BIku

Aprilski mlad Mesec može ispuniti jednu veliku želju - evo koji ritual pomaže da iskoristite njegovu čaroliju! Uradite ga večeras...

Mlad Mesec u Biku 22. aprila 2020. godine - donosi sjajno vreme za postavljanje namera i planova šta biste želeli da unesete u svoj život, piše Lovesensa.

Iako nam mlad Mesec u život može uneti nešto haotično, pozvani smo da se fokusiramo na ono što želimo da privučemo i razmišljamo o semenu koje želimo da posadimo za svoju budućnost.

Bikova energija simbol je spore, ali vredne izgradnje poboljšanja. Tako da, dok postavimo namere, posadimo to seme svojih želja i ambicija, iz dana u dan osiguravamo svoj napredak u budućnosti.

Horoskop - DANAS će nas začarati mlad Mesec u znaku Bika: evo koje znakove čarobne životne promene, a ko doživaljava olujuHoroskop - DANAS će nas začarati mlad Mesec u znaku Bika: evo koje znakove čarobne životne promene, a ko doživaljava olujuHoroskop za mlad Mesec- Ovan ima problem sa novcem, a Devicu očekuju divne promene!

U ovom ritualu je od primarne važnosti da postavite nameru, a zatim da razdelite svoju nameru na delotvorne blokove.

Ovaj ritual možete obaviti bilo kad i bilo gde, ali najbolje je da ga izvedete u noćima između 22. i 23. aprila i u noći 5. maja.

Potrebno vam je:

  • sredstvo za energsetko čišćenje po izboru (npr. žalfija, tamjan, eterićna ulja...)
  • Lična meditacija
  • 3 komada papira i olovka
  • Olovke u boji (flomasteri, voštane bojice)
  • Kristal po vašem izboru

Uputstva:

1. Započnite sa čišćenjem aure i životnog prostora, koristeći sredstvo za energetsko čišćenje po izboru. Dok čistite auru, slobodno recitujte sledeće:

Obavezno stojte dok čistite auru i obavezno kružite sredstvom preko celog tela, uključujući i dno stopala.

„Oslobađam se i puštam sve što mi više ne služi. Svi bolovi, sve negativnosti, sve stvari koje nosim, a koje su mi teške na duši, sada su odbačene. Osećam da me svemir podržava, osećam se kao da mogu da dodirnem nebo. Osećam lakšanje, mirna sam. Hvala Univerzumu koji mi svakodnevno daruje životne lepote."

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.