Večeras uradite ovaj RITUAL i pošaljite kosmosu dobre želje: magični trenutak za prvi dan proleća

Magični ritual za početak proleća - evo kako nam prolećna ravnodnevnica ostvaruje želje!

Kada poželimo dobrodošlicu proleću tada shvatimo da smo mi sami zapravo svetla bića koja mogu da šire dobru energiju, kao štio Sunce daruje svoje drgocene zrake svetlosti i toplote, piše Lovesensa.

Međutim, svi živimo u svetu u kojem pored svetlosti, psotoje i brojne mračne senke. Ali kao što se Majka Priroda trudi da pronađe ravnotežu, tako i mi treba da se potrdimo da u tamnom i negativnom okruženju uhvatimo tračak nade i svetle energije.

Mi smo bića svetlosti i tek kada se u toj svetlosti okupamo, uspećemo da pronađemo izlaz iz mnogih situacija. Ako se trenutno pitate gde je ta svetlost - pa ona je u vama i svuda oko vas. Proleće nas baš na to podseća.

Horoskop - doživećemo veliku smenu svetlosti i tame: DANAS nam nebo šalje osećaj duboke LJUBAVIHoroskop - doživećemo veliku smenu svetlosti i tame: DANAS nam nebo šalje osećaj duboke LJUBAVIHoroskop - period svetlosti i tame se smenjuju, evo šta nas od danas očekuje!

Svetlost je skrivena u pomoći drugima, iskrenom osmehu, mirisu cveća, empatiji, humanosti i dobrim delima.

Zarobljeni u svetu materijalizma i opterećeni sopstvenim egom, zaboravili smod a vidimo svetlost. Zato je sada pred nama jedna veliak lekcija - lekcija ZAHVALNOSTI za sve onedivne stvari koje imamo us vom životu, a ranije nismo bili svesni takve blagodati.

Pod uticajem prolećne ravnodnevnice svi smo pozvani da pronađemo prvenstveno balans u sebi, a onda da tu ravnotežu iz našeg uma, duše i tela proširimo i na sve oko sebe.

Tokom prelaznih perioda kao što je ravnodnevnica, očekuje nas mudrost, duhovne poruke i velike lekcije.

Evo koji ritual donosi radost i mir za vreme prolećne ravnodnevnice:

Upalite dve sveće i stavite ih jednu pored druge. Smestite se u udoban položaj, stavite ruku na srce i izgovorite sledeće mantre:

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.