Večeras uradite čaroban ritual sa plamenom sveće: ove 4 stvari privlače magičnu energiju mladog Meseca u Vodoliji

2 magična rituala za ispunjenje želja tokom mladog Meseca u Vodoliji - evo šta treba večeras da uradite!

Mlad Mesec pozicionira se između Zemlje i Sunca koji ga skrivaju i ne dopuštaju mu da se pojavi u svom punom sjaju, piše Lovesensa. Kada je noć tamnija, naziremo taj čudnovati srp mldog Meseca koji svojom energijom pomaže da dublje zavirimo u svoju dušu.

Pojava mladog Meseca ukazuje na novi ciklus, nov životni početak i potrebu da prihvatimo i osetimo promene.

Period mladog Meseca savršen je za:

  • nove planove
  • početak novih projekata
  • čišćenje doma
  • napuštanje loših navika
Mesečeve mene za 2020. godinuMesečeve mene za 2020. godinuOvaj kalendar je namenjen za prostore GMT +1 vremenske zone što obuhvata Srbiju, Crnu Goru, Hrvatsku, Makedoniju, Nemačku,…

Važno je da za vreme mladog Meseca započnete nešto novo. Magični Mesečev sjaj poboljšava našu intuiciju koja pomaže da donesemo prave odluke i izaberemo dobar put. Takođe, idealan je period za prekidanje sa lošim navikama. Statička energija postaje aktivna, budi se jedna potpuno drugačija snaga i inspiracija.

Moćan ritual sa svećom tokom mladog Meseca

Upalite sveću, posmatrajte je, a zatim ugasite plamen. Gašenje plamena simbolizuje kraj, odnosno simbolizuje stvari koje želimo zauvek da odbacimo i otpustimo iz svog života. Na ovaj način gasite tugu, bes, razočaranja, osećaj krivice. Kada ponovo zapalite sveću, naglas izgovorite kako će izgledati vaš novi početak, bez starih loših navika i neprijatnih emocija.

Ritual sa perom

Idite u prirodu, uzmite jedno pero i dok ga držite u rukama razmišljajte o svojim problemima, negativnim osećanjima i nevoljama koje vas trenutno opterećuju. Kada izgovorite sve negativno, pustite pero da ga vetar odnese. Ovim ritualom privlačite olakšanje i oslobađate se od negativne energije.

Ovakav tip rituala možete praktikovati kad god želite, ali veruje se da je njihova moć najjača za vreme mladog Meseca.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.