Večeras pogledajte u nebo i zamislite želju: očekuje nas čaroban kosmički fenomen - čudesan spoj Marsa, Jupitera i Saturna

Ovakva retka kosmička čarolija može vas podstaći da razmišljate o svojim željama - zato zamislite jednu i dopustite da zlatnocrvena magija postepeno snove pretvara u realnost.

Večeras pogledajte u nebo i zamislite želju, jer nas očekuje retke kosmička energija, piše Lovesensa.

Glavni kosmički događaj trebalo bi da se desi u noći oko 16. aprila. Mars, Saturn i Jupiter formiraće ravnu liniju sa Mesecom.

Linija formiranja može izgledati ravno ili krivo u zavisnosti od toga gde se nalazite, ali nebeska tela će biti usklađena.

Dok će Mesec biti vedar kao i obično, njegova svetlost će postati bleda u odnosu na mnogo svetliji Jupiter. Saturn i Mars imaće svoj intenzitet svetlosti, ali neće biti tako sjajni kao ekspanzivni Jupiter.

Mars će poslednji napustiti Saturn i smiriti se u sredini. Možda ćete moći da uočite boje na Marsu kao i na Saturnu. Ako pažljivo gledate, boju možete na nebu uočiti i golim očima!

Horoskop - pred nama su 3 dana pojačane intuicije: očekuju nas lepe kosmičke vibracijeHoroskop - pred nama su 3 dana pojačane intuicije: očekuju nas lepe kosmičke vibracijeHoroskop - tokom vikenda Merkur će biti podržan lepim aspektima Venere u Blizancima i Marsa u Vodolije

Po zemaljskom nebu, Saturn će imati blago zlatnu nijansu dok će Mars imati svoj tradicionalni crvenkast sjaj. Ako vam je teško da uočite ove divne boje golim očima, izvadite dvogled. Ako imate teleskop, imate sreće. Ne propustite ovu priliku da svedočite kosmičkoj lepoti.

Možete pravilno uočiti Merkur, ali biće na nižem nivou. Međutim, uskoro će se uskladiti i sa ostalim planetima. Ako se razumeteu astrologiju, znate da ovo poravnanje nije baš najpoželjnije.

Međutim, ne možemo poreći lepotu koju će ovo poravnanje doneti. Pošto je van naše kontrole, zašto ne biste uživali u njemu dok traje? U ovo teško vreme može nam pružiti sjajan nebeski trenutak.

Kosmički svet je ovog meseca prošao kroz mnoge promene i sve se osvetljava u noćnoj fazi. Ako stalno gledate nebo, možda ćete moći da primetite kako se zvezde kreću po nebu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.