Večeras pogledajte u nebo i zamislite ljubavnu želju: ritual u noći punog Meseca čisti srce od loših osećanja (21. mart 2019.)

Čaroban ritual sa svećom u noći ppunog Meseca - veruje se da otvara put ka novoj ljubavi!

Pun Mesec u znaku Vage je poslednji Supermesec u 2019. godini, a u svom punom sjaju pojaviće se na nebu 21. marta u 02:42 časova, piše Lovesensa.

Pema astrolozima, ovaj pun Mesec donosi velike dileme, neodlučnost i borbu sa ličnim osećanjima, ali veruje se da jedan magičan ritual može da očisti vaše srce i privuče ljubav u noći Supermeseca. Za ovaj ritual potrebna vam je sveća, olovka i jedan papir.

Kako danas treba očistiti dušu i dom od loše energije: važni rituali za prolećnu ravnodnevicu (20. mart 2019.)Kako danas treba očistiti dušu i dom od loše energije: važni rituali za prolećnu ravnodnevicu (20. mart 2019.)Prolećna ravnodnevica simboliše novi životni ciklus, period rađanja i obnavljanja energije. Postoji nekoliko načina da odbacite…

Na papiru napišite sva loša ljubavna iskustva iz prošlosti koja su na vašoj duši ostavila trag. Neka se vaša bol pretvori u reči na papiru, a zatim sve što ste napisali pročitajte naglas, pa papir stavite na plamen sveće i pustite da izgori.

Veruje se da na ovaj način otpuštate negativne emocije koje su vas blokirale na putu ka novoj ljubavi. Otvorili ste svoje srce i dopustili da stare rane zarastu, pa ćete obnovljenom energijom uspeti lakše da privučete ljubav u život.

Nakon što spalite papir loših ljubavnih uspomena, pogledajte u pun Mesec i poželite jednu romantičnu želju. Ako dovoljno verujete, može da se ispuni i brže nego što ste mislili. Ne zaboravite da su čuda zaista moguća. Srećno!

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos2

Kratki horoskop za Supermesec u znaku Vage: u noći između 20. i 21. marta dogodiće se prava čarolija 

 

U noći između 20. i 21. marta pojaviće se moćan Supermesec u znaku Vage, a njegova čarolija uticaće na sudbinu svakog horoskopskog znaka, piše Lovesensa.

Tokom vladavine punog Meseca želećete da zadržite balans, zbog prisustva znaka Vage, ali to će ovoga puta biti skoro nemoguće. Probleme ćete skrivati "ispod tepiha" kako ne biste narušili unutrašnji mir, ali pravite veliku grešku. Ovaj mesec nas uči kako da se suočimo i sa dobrim i sa lošim osećanjima, a najvažnije je što ćemo puno toga saznati o sebi.

Veliki horoskop za vladavinu Ovna: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 20. aprila 2019. godine)Veliki horoskop za vladavinu Ovna: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 20. aprila 2019. godine)Horoskop za vladavinu Ovna - Devicu očekuje platonska ljubav, a Škorpiju dobra poslovna ponuda!

Ovnovima Supermesec donosi drastične promene u ljubavnim i prijateljskim odnosima.

Bikovi će naučiti da se organizuju na poslu i promene navike kada je u pitanju zdravlje.

Blizancima Mesec daruje šarm i nemojte da vas iznenade leptirići u stomaku.

Rakovi se više posvećuju domu i porodici, kao i promenama svog životnog prostora.

Lavovi će postati vrlo neodlučni po pitanju važnih odluka za budućnost.

Device će imati problem sa finansijama i tražiće dodatnu zaradu, a jedan kolega će pomoći i daće vam važan savet.

Vaga pod uticajem Supermeseca gubi kontrolu nad mnogim stvarima u životu i to je sputava da se ostvari u narednom periodu.

Mesečni horoskop za april 2019. godine: evo kome će retrogradni Jupiter ispuniti velike željeMesečni horoskop za april 2019. godine: evo kome će retrogradni Jupiter ispuniti velike željeAstro prognoza za mart 2019. godine za svae horoskopske znakove - najveće promene očekuju nas kada Jupiter postane retrogradan!

Škorpije se posvećuju poslu koji ih je dugo čekao, dok će Strelčevi postići veliki uspeh u timskom radu.

Jarac ima dobru ponudu za novi posao i razmišlja o promeni karijere.

Magija Meseca budi spontanost kod Vodolije, pa će preduzeti mnoge rizične poteze.

Ribe očekuju lepe vesti koje slute na novi početak, bez obzira da li je u pitanju ljubav, porodica ili posao.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.