Vaš letnji manifest

Ostvarite svoje letnje planove...

Želite da ovo leto bude drugačije od svih prethodnih? Da isprobate nove ukuse, uživate u širokim vidicima, sanjarite? Zapišite sve ove ideje i potrudite se da ih ostvarite. Neka to bude vaš letnji manifest u obliku dnevnika koji svuda možete da nosite sa sobom i u kojem ćete moći da zabeležite dragocene planove i trenutke.

Na ovu ideju je došla Ali Edwards, dizajnerka i blogerka koja je popisala svoje želje za ovo leto i napravila notes da joj pomogne da ih ostvari. Ako ste vešti i kreativni, možete napraviti jedan za sebe.

Prvo osmislite kako želite da taj dnevnik izgleda. Da li će imati fotografije, nalepnice ili samo linije? Koliko stavki planirate da upišete i koliko mesta vam je potrebno za buduće beleške? U skladu s tim, odredite i broj potrebnih stranica koje možete i skratiti po potrebi, u zavisnosti od toga koju veličinu dnevnika želite. Potrebni su vam bušač stranica i metalna spirala da bi vam svi papiri bili na jednom mestu. Pronađite fotografije i slike koje će vam izmamiti osmeh na lice, ukrasite stranice slovima u bojama i šljokicama.

S tako lepim manifestom koji je vaših ruku delo bićete spremni na sve što vam leto pruža, i mnogo više.

Priredila: D. M.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.