Unapredite svoje zdravlje uz Tai chi Qi Gong Shibashi: set vežbi koje se rade u mestu

Najlepši pokreti Yang stila Tai Chi-a koji su laki za učenje i izvođenje...

Ukoliko niste u situaciji da redovno pohađate časove Tai Chi-a, 10. i 11. oktobra 2014. godine posetite radionicu na kojoj ćete unaprediti svoje zdravlje. Radionica Tai Chi Qi Gong Shibashi koja će se održati 10. oktobra od 17:30 do 20 sati i 11. oktobra od 18:30 do 21 sat je namenjena onima koji žele da unaprede svoje zdravlje, a nisu u situaciji da redovno pohađaju časove Tai Chi-a. Radi se o formi vezbanja koju mozete savladati na radionici i kasnije sami vezbati.

Tai chi Qi Gong Shibashi je set vežbi koje se rade u mestu, a sastavljen je od najlepših pokreta Yang stila Tai Chi-a. Forma je laka za učenje i izvođenje, a onome ko je vežba donosi velike rezultate na svim poljima. Poboljšava zdravlje, povećava energiju kao i agilnost, fleksibilnost, opušta i jača zglobove i mišiće, pomaže kod regulisanja težine, podmlađuje telo, um i duh. Smanjuje stres, poboljšava koncentraciju i intuitivne sposobnosti.

Takođe, vežbajući Shibashi, kao i ostale Tai Chi forme, možemo naučiti da kontrolišemo svoje emocije. Vežbajući ovu lepu i jednostavnu formu, u svoj život uvodimo smirenost i harmoniju na fizičkom, mentalnom i emocionalnom planu. Svi učesnici će dobiti skriptu sa detaljnim opisom vežbi koja će im pomoći u samostalnom vežbanju.

Broj mesta je ograničen, a možete se prijaviti putem e-mail adrese info@polje.rs ili na telefon 065/3594-366.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.