U ponoć pogledajte u nebo i zamislite želju: svemir će ispuniti predivna kiša zvezda padalica

Uhvatite okom svoju zvezdu padalicu večeras u ponoć i zamislite želju za blisku budućnost!

Neverovatne vesti dolaze nam iz svemira usred globalne pandemije. Dok svet miruje, astronomi predviđaju puno kretanja u našem Sunčevom sistemu.

Pravi spektakl na nebu pripremiće nam Eta-Aquariid meteor koji se pretvara u predivnu kišu zvezda padalica.

Večeras se na nebu kao znak nade pojavljuje predivan vatromet zvezda, nagoveštavajući novi početak i bolje dane pred nama. Dane u kojima želje počinju da se zbrajaju.

Ako ovo uradite, uskoro će vam se ostvariti velike želje: vizualizacija će promeniti vaš život iz korenaAko ovo uradite, uskoro će vam se ostvariti velike želje: vizualizacija će promeniti vaš život iz korenaKako ostvariti želje uz pomoć vizualizacije - tehnika u koju morate početi da verujete!

Eta-Aquariid je zapravo uzrokovan ostatkom Halleieve komete - još jednog spektakla koji možemo primetiti na svakih 75 godina.

Očekuje se da će kroz svemir prolaziti 60 metera na sat, a ako budete imali dovoljno sreće, možda ćete moći videti nekoliko desetina.

Eta-Aquariid, uzrokovan česticama prašine koje ostavlja Halleieva kometa, pojavljuje se svake godine u aprilu i maju. Kako je vrhunac ovog događaja do srede 6. maja, možete očekivati da ćete videti oko 40 zvezda padalica.

"Zvezde koje pucaju" biće vidljive u sazvežđu Vodolije. Malo je poznata činjenica da je događaj dobio ime po ovom sazvežđu.

Vi imate moć da ispunite svoje želje - samo ovo treba da uradite: čarobna formula od 3 pitanja za ostvarenje snovaVi imate moć da ispunite svoje želje - samo ovo treba da uradite: čarobna formula od 3 pitanja za ostvarenje snovaOdgovorite na ova 3 pitanja i saznajte magičnu formulu za ostvarenje najvećih želja!

Kiša meteora dobiće najbolji pogled s južne hemisfere, ali gde god da se nalazite, pokušajte da pogledom uhvatite jednu zvezdu padalicu i zamislite želju.

Iz NASE poručuju da se zvezde padalice mogu najbolje ugledati golim okom ako ste na tamnom mestu, bez rasvete i ako ležite i dugo posmatrate nebo.

Uhvatite okom svoju zvezdu padalicu večeras u ponoć i zamislite želju za blisku budućnost.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.