U julskim noćima na nebu će se pojaviti ZVEZDA VODILJA: evo kada možete da je ugledate i kako da zamislite želju

Koemta koja pomaže da pronađete mudrost i ostavrite želju - evo koje noći u julu treba da se zagledate u nebo!

Tokom jula meseca, imamo priliku golim okom da posmatramo kometu Neowise, jednu od najsjajnijih u poslednje 23 godine.

Kometa Neowise je retrogradna kometa koja se upravo približila Suncu i njeno jezgro se još uvek nije raspalo.

U blizinu Sunca došla je 3. jula, a Zemlji će se približiti 23. jula kada će i biti najvidljivije. Već sada u periodu između 3:15 i 5:14 časova na neb, u pravcu severoistoka možete videti svetlu tačku golim okom, dok kroz teleskop možete posmatrati dugačak kometin rep okrenut ka gore.

Vi imate moć da ispunite svoje želje - samo ovo treba da uradite: čarobna formula od 3 pitanja za ostvarenje snovaVi imate moć da ispunite svoje želje - samo ovo treba da uradite: čarobna formula od 3 pitanja za ostvarenje snovaOdgovorite na ova 3 pitanja i saznajte magičnu formulu za ostvarenje najvećih želja!

Do kraja jula iammo priliku da posmatramo ovu čudesnu kometu, ali koja je zapravo njena simbolika?

Dolazak velike komete može se tumačiti kao simbolični dolazak nove mudrosti. Ova kometa može da očisti sunčev sistem i sa sobom donosi izrazitu i moćnu mušku energiju.

Kometa Neowise je simbolično nazvala i "nova mudrost". Kako nam njen sjaj može pomoći da ostavrimo snove?

Uticaj ove komete ogleda se u podsećanju čoveka da je u njegovoj moći da ostavri sve što želi samo ako se trudi. Sa koliko god izazova da se suočavamo, nikada ne treba da plačemo nad svojom sudbinom, sažaljevamo sebe i odustanemo od svojih ciljeva smatrajući da će Univerzum sve sam rešiti.

Ova kometa je opomena da moramo više da se posvetimo svojim snovima. Da svakog dana razmišljamo o novim načinima, koracima i malim ciljevima koji će pomoći da ostvarimo glavnu misiju u svom životu.

Ugledajte se na Mesec - šzta god da se događa, on i dalje pratis voj ciklus i ne dozvoljava da ga ništa poremeti na njegovom putovanju, u njegovoj dužnosti.

Zato, kada ugledate ovu planetu, ne zamislite samo jednostavnu želju, već kada je vizualizujete, razmišljajte o strategiji koju ćete preduzeti da bi se ona ostvarila.

Iskoristite "novu mudrost" na putu samosotvarenja i podsetite se da u sebi nosite neverovatnu moćnu energiju uz pomoć koje uvek možete ostvariti željeno.

Slavni guru otkriva: ovo je najbolja tehnika za ostvarenje željaSlavni guru otkriva: ovo je najbolja tehnika za ostvarenje željaŽelju uvek oblikuj na pozitivan način!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.