Tumačenje porodice po bojama

Kolorterapija sve posmatra kroz odnos boja dok numerologija sve tumači brojevima. Tumačenje kombinacija boja i brojeva inspirisaće vas i da tražite pitanja i da nađete odgovore...

Boje su svakako sveprisutne i vrlo značajne u našem životu. Neke boje nas gotovo magnetski privlače, druge nas potpuno odbijaju, neke boje u nama bude radost, neke nemir. Nekim bojama smo uvek rado okruženi, a neke nam prijaju samo u određenim trenucima. U svakom slučaju, boje su svuda oko nas i u nama - od beskrajnog nebeskog plavetnila i divnih zelenih krošnji, preko boja naše odeće, stambenog i radnog prostora pa sve do boje hrane u kojoj najviše uživamo.

Međutim, dok jedni samo uživaju u omiljenim bojama, drugi te omiljene boje tumače na određene načine... Zabavite se posmatrajuću svoju porodicu kroz prizmu boja i brojeva. Izračunajte svoju boju zadatka, boju sudbine, boju duše, ali posmatrajte sve kao igru... Sledi detaljno objašnjenje kolorterapeuta dr Gordane Mirković - kako tumačiti porodične odnose putem boja i njihovih karakteristika:

"Rađamo se kao određena ličnost, sa određenim kvalitetima, manama i zadacima koje treba da naučimo u ovom životu. Tu je naravno i mnogo prepreka koje treba da razrešimo i prevaziđemo, rebusa koje treba da rešimo, puteva kojima treba da putujemo, a koje sami moramo da odaberemo. Duša ima izbor i sama bira šta hoće sledeće da uradi ili možda i šta neće da uradi i nauči. Neko napreduje velikom brzinom, a neko drugi opet kao da celoga života stagnira i nikako da se pomeri sa mrtve tačke.

Prema tome kakve smo zadatke izabrali biramo i porodicu u kojoj ćemo se roditi, jer će nam ona omogućiti najbolje uslove za savladavanje gradiva. Česta je pojava da su u nekoj porodici svi umetnici ili lekari ili matematičari... Kada se ženimo ili udajemo svi se trudimo da nađemo odgovarajuću srodnu dušu sa kojom ćemo deliti sve lepo i ružno u životu. Nekada uspemo a nekada ne, nekada se razvodimo pa pokušavamo ponovo da izaberemo šta nam odgovara. Ali, nekada nam se čini kao da uvek pravimo istu "grešku" i da jednostavno nemamo sreće, pa je bolje da odustanemo i ostatak života provedemo sami?!

A kada bismo samo znali nešto više o duši, njenom putešestviju, mnogobrojnim životima, sudbini i zadatku koji smo sami izabrali da učimo, možda bi nam bilo lakše da pronađemo odgovarajuću osobu ili da razumemo zašto smo baš sa osobom koja nam se čini strana i neodgovarajuća... a ona je, u stvari, tu sa nama kako bi nas naučila zadatku koji smo izabrali i koji nam se ponekada čini isuviše težak. Možda smo sa tom osobom zato što mi njoj treba da pomognemo da nauči težak zadatak. Postojalo bi mnogo više razumevanja i tolerancije.

Svako od nas ima nekoliko parametara koji određuju našu ličnost i njene zadatke, sposobnosti i mane, slabosti i vrline.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.