Test "sedi i ustani" otkriva koliki nam je životni vek: probajte kod kuće i proverite zdravlje organizma za 6 sekundi

Čuvena vežba "sedi i ustani" otkriva zdravlje organizma, a po nekim istraživanjima može da otkrije i koliki je naš životni vek!

Ako želite da saznate kakvo je zdravstveno stanje vašeg organizma, uradite brzi test kod kuće koji po navodima stručnjaka otkriva vaš životni vek, piše Lepa & srećna.

Tai Chi: veština Spontanog kruga

Reč je o testu pod nazivom "sedi i ustani". U ovom testu treba da stojite, ukrstite noge tako da stopala ostanu jedno uz drugo i polako se spustite i sednete na pod, a da se ne pridrižite ni rukama ni kolenima. Zatim treba da tako ukrštenih nogu ustanete, opet bez pridržavanja. Ako sednete i ustanete, a da se pritom ne pridržite ni rukama, niti se oslonite kolenima na pod, ne zanesete se unazad kad sednete i slično, dobijate "10 bodova", što znači da ćete živeti svoj puni životni vek, onako kako je genetski predviđen.

Naučite da se lečite kristalima: evo kako da izaberete lični kristal i iskoristite njegovu isceliteljsku energiju

Međutim, za svako pridržavanje rukama, padanje unazad na leđa ili popokolena gubite poene, a ako izgubite ravnotežu gubite pola poena. Test pokazuje zdravsteno stanje celog organizma, a stručnjaci ističu da osobe koje tokom testa imaju rezultat 3 i manje rizikuju smrt 5 puta više u narednih 5 godina. Ova vežba nas podstiče da se više posvetimo zdravlju svog organizma, ali pre svega podseća kako vežbanjem možemo da produžimo životni vek.

Izvor: Lepa & srećna

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.