Tarot karta za danas: simbolika sudbine za 28. februar 2019. godine

Tarot karta za danas - Kraljica diskova

Tarot karta za danas za 28. februar 2019. godine - Kraljica diskova - ukazuje na žensku energiju, ljubav i požrtvovanost. Ova karta savetuje da slušamo svoju intuiciju i emocije, zato u narednom periodu udovoljite svom srcu. Kreativna energija je pojačana, što će naročito doneti uspeh umetničkim dušama. Kraljica diskova donosi velike promene života, rađanje novih ideja i potpuni preokret sudbine.

Na poslu je povoljna situacija i imaćete veliku podršku kolega. Neiscrpan ste izvor zanimljivih ideja i lako kreirate planove za budućnost. Potrudite se da vaš posao ne prođe neprimećen.

Nedeljni horoskop za ljubav: Škorpiju vodi strast, a Bik će se ponovo zaljubiti (do 4. marta 2019.)Nedeljni horoskop za ljubav: Škorpiju vodi strast, a Bik će se ponovo zaljubiti (do 4. marta 2019.)Nedeljni horoskop do 4,. marta 2019. godine otkriva puteve ljubavi - astro sudbina za slobodna i zauzeta srca!

Ovo je vreme novih ljubavi i velikih strasti. Bićete zavodljivi i neverovatno privlačni suprotnom polu, što će naročito odgovarati usamljenim srcima. Moguće da ćete uskoro započeti novu vezu.

Na polju finansija očekuje vas priliv novca i vreme je za ulaganje. Preporučuje se da razmislite o investiranju u svoj dom. Priuštite sebi nešto što ste odavno želeli.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.