Tarot karta za danas: simbolika sudbine za 26. februar 2019. godine

Tarot karta za danas- Devetka pehara!

Tarot karta za danas za 22. februar 2019. godine - Devetka pehara - ukazuje na zadovoljstvo i ispunjenje ambicija, piše Lovesensa. Napokon ste završili jedan ciklus života i sada možete da uživate u onome što ste stvorili. Sledi period u kojem finansijske brige postaju prošlost, imaćete dovoljno i uk,ooliko u jačate optimizam, energija obilaj će ostati uz vas. Ova tarot karta daje nagoveštaj za novi početak, pa vas očekuju lepi događaji poput savršene ponude za posao, sklapanje braka ili rođenje deteta. Ako u nešto niste sigurni, Univerzum ovom kartom poručuje - DA!

Dobri prijatelji, odlučni, uvek ostvare snove: evo zašto su Bikovi tako poseban horoskopski znakDobri prijatelji, odlučni, uvek ostvare snove: evo zašto su Bikovi tako poseban horoskopski znakDa li u svom životu imate osobu rođenu u znaku Bika - evo kojih 6 stvari čine ovaj horoskopski znak jedinstvenim!

Iako ste zadovoljni poslom, obratite pažnju na poslove koji se bude. Moguće je daćete pronaći idealnu priliku, a naročito je povoljan period za one koji žele da pronađu posao u inostranstvu.

Ako ste u vezi, odnos će postati lepši i iskreniji. Odavno niste osetili ovakvu magiju ljubavi i iznenadiće vas koliko je zapravo vaš partner romantičan. Usamljene duše sada imaju šansu da pronađu pravu ljubav.

Sledi period poboljšanja zdravstvene situacije!

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos5

Horoskop - ova 3 znaka dobijaju sve što žele tokom vladavine Riba (do 20. marta 2019)

 

Horoskop za vladavinu Riba do 20. marta 2019. godine - ovi znakovi proći će kroz zaista magičan period i ako dopuste, ostvariće sve ideje koje su nekada imali.

Od privatnog, do profesionalnog polja, napredovaće u svim oblastima života. Želite da saznate koji će znakovi Zodijaka imati čaroban period tokom vladavine Riba?

Mesečni horoskop - prati nas mračna senka retrogradnog Merkura: evo kakva sudbina očekuje vaš znak u martu 2019. godineMesečni horoskop - prati nas mračna senka retrogradnog Merkura: evo kakva sudbina očekuje vaš znak u martu 2019. godineMesečni horoskop za mart 2019. godine - saznajte kako će misteriozno kretanje planeta uticati na vaš horoskopski znak ovog meseca!

Rak

Pripremite se za vožnju magičnim ćilimom. Bilo da se odlučite za novi kurs ili planirate romantično putovanje sa svojom voljenom osobom, vaš život sada izgleda odlično i sve vaše emocije su na pravom mestu. Neki od vas će ući u nepoznatu teritoriju, pa ako želite da uspete, samo slušajte svoje srce!

Škorpija

Čini se da vaša strast nije iz ovog sveta. Kreativnost vas je potpuno preplavila, a vi ste konačno u kontaktu sa svojom umetničkom stranom. Ko je bio taj Pikaso? Sada ste vi na vrhu! I ova sezona će biti ispunjena sa puno ljubavi - ljubavi prema partneru, ali i ljubavi prema sebi. Nemojte se obuzdavati! Jednostavno pustite i živite svoj život do maksimuma.

Ribe

Ponovo se osećate kao magični jednorog! Šta bi svet uradio bez vas? Vaša nežna priroda kombinovana sa magičnim umom i zagonetnom misterijom je zaista jedinstvena. Iako se vaše emocije lako mogu uzdrmati, proći ćete kroz jedan od najboljih perioda svog života. Uživajte u ovom periodu i dobijte sve što želite!

Mesečni horoskop - ova 3 znaka očekuje loša sudbina u martu 2019. godineMesečni horoskop - ova 3 znaka očekuje loša sudbina u martu 2019. godineMesečni horoskop otkriva koje horoskopske znakove očekuju teškoće u martu 2019. godine!

Izvor: Ženski magazin

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.