Tarot karta za sutra: predviđanje sudbine za 9. maj 2019. godine

Tarot karta za sutra - Dvojka štapova!

Tarot karta za sutra za 9. maj 2019. godine - Dvojka štapova - ukazuje na važne odnose u vašem životu. Iako je neophodno da budete posvećeni sebi, volite sebe i ugađate svojoj duši, morate obratiti pažnju i na druge. 

U prethodnom periodu neki važni odnosi bili su uzburkani, a neki ljudi su nestali iz vaših života. Bez obzira da li je u pitanju ljubav, prijateljstvo ili porodica, sada morate dokazati da je vaše srce još uvek otvoreno za njih. Naučite da primate i dajete ljubav, podsetite se tog slatkog osećanja. Baš to vam nedostaje na ovom životnom putovanju.

Moguće da ćete lako gubiti fokus u mnogim stvarima, zato je važno da se bolje organizujete, napravite plan aktivnosti i steknete određene rutine koje prijaju vašoj duši i telu.

Horoskop - šta nam donosi misteriozan susret Urana i Markura u Biku: evo zašto u narednim danima morate biti oprezniHoroskop - šta nam donosi misteriozan susret Urana i Markura u Biku: evo zašto u narednim danima morate biti oprezniHoroskop - Merkur i Uran sreću se u znaku Bika - očekuje nas period prosvertljenja, ali i rizičnih okolnosti!

Neke situacije mogu vas poremetiti pri ostvarenju ciljeva, ali ne odustajte, to je samo prolazna oluja.

Na polju karijere sve ide po planu, ali biće puno novih zadataka i neizvesnosti, pa pokušajte da zadržite koncentraciju. Ako tražite posao, očekuje vas ponuda o kojoj ste sanjali.

Slododna srca treba da obrate pažnju na znakove ljubavi, jedna osoba iz vašeg okruženja želi da osvoji vaše srce. Ne sudite na prvi pogled ili ne procenjujte nekoga na osnovu prošlosti. Pružite šansu jer ovo može biti ljubav koju ne smete propustiti.

Vaše zdravlje je dobro. Pokušajte da duh, telo i um vratite u harmoničnu ravnotežu.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.