Tarot karta za sutra: predviđanje sudbine za 8. maj 2019. godine

Tarot karta za sutra - Devetka štapova!

Tarot karta za sutra za 8. maj 2019. godine - Devetka štapova - ukazuje na oprez i promenu perspektive. Stvari su počele brzo da se odvijaju, a vi imate osećaj kao da gubite kontrolu. Plaši vas neizvesnost. Imate strah od nepoznate i nesigurne budućnosti. Plaši vas to što je nemoguće svaki korak na životnom putu isplanirati.

Budite oprezni, jer ovakav stav može da vas košta velikih padova. Pustite neka reka života teče, a ukoliko ste prepušteni i verujete sebi i Univerzumu, onda vas mali talasi problema neće poremetiti. Videćete da su mnoge vaše brige bile neosnovane.

Nedeljni ljubavni horoskop: sedmica čiste ljubavi, romantične sudbine i probuđene strastiNedeljni ljubavni horoskop: sedmica čiste ljubavi, romantične sudbine i probuđene strastiNedeljni horoskop za ljubav - Rakovi smišljaju tajne ljubavne planove, a Lavovi su nestvarno privlačni i zavodljivi!

Na poslu je situacija rizična, stalno ste u strahu da li ćete izgubiti posao. Zadržite dostojanstvo i pozitivan stav. Važno je da date sve od sebe i ne žalite za propuštenim prilikama. Ne zaboravite, kada se jedna vrata mogućnosti zatvore, odmah nastavite napred jer se druga ubrzo otvaraju.

Očekuje vas period melanholije i ljubavnih razmirica, ali ne brinite, ništa nije nepopravljivo. Dajte partneru prostora, osamite se malo, dobro razmislite o svemu. Pokušajte u hodnicima mračnih osećanja da pronađete svetlo. Ljubav zahteva trud, iskrenost i požrtvovanost.

Brigom i nerviranjem ništa nećete postići. Pravite male korake kako biste napravili velike promene.

Izvor: Lovesensa

T.A.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.