Tarot karta za danas: predviđanje sudbine za 6. april 2019. godine

Tarot karta za danas - Papa!

Tarot karta za danas za 6. april 2019. godine - Papa - ukazuje na povezivanje dve suprotne strane, muške i ženske, prošlosti i budućnosti, zemlje i neba Ova karta podseća da treba pronaći most, odnosno kako od telesnih želja stići do onih istinskih, duhovnih vrednosti.

U sebi ćete pomiriti sukobljene strane, postaćete jedinstvena osoba koja gleda unapred. Ovo je period moćne intuicije i otvorenog uma, pa će vam biti otvoreni putevi za dalji razvoj.

Tragaćete za znanjem, novim iskustvima, a najviše ćete biti posvećeni potrazi za unutrašnjim mirom. Pokušajte duhovno da se uzdižete. Otkrićete mnoge tajne koje će prijati vašoj duši.

Horoskop za sledeću nedelju: Blizanci traže srodnu dušu, a Jarca prati svetlost uspehaHoroskop za sledeću nedelju: Blizanci traže srodnu dušu, a Jarca prati svetlost uspehaNedeljni horoskop do 14. aprila 2019. godine - ponekad morate rizikovati da bi snovi počeli da se ostvaruju!

Na polju ljubavi zavladaće mir i harmonija. Sa partnerom imate otvoren odnos, pun razumevanja i pioštovanja. Vaša veza se sve više razvija.

Tarot karta Papa je simbol mudrosti, pa ćete u ovom periodu uspeti da rešite mnoge dileme i probleme.

Ukoliko ste neodlučni, poslušajte savet prijatelja.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.