Tarot karta za danas: predviđanje sudbine za 5. mart 2019. godine

Tarot karta za danas- Luda!

Tarot karta za danas za 5. mart 2019. godine - Luda - ukazuje na početak jednog novog, zanimljivog životnog putovanja. Ova karta upozorava da smo zaboravili da uživamo u životu i u svim čarolijama koje nam on pruža. Vreme je da to zauvek promenite! Prati vas moćna energija koja pomaže da pronađete sklad i svoju pravu prirodu. Predviđa veselje i radost, ali i vođenje instiktima i rušenje granica.

Na poslu ste izvor kreativnih ideja i večita inspiracija. Međutim, mnogi neće lako prihvatiti vaše stavove. Obuzdajte ego i pružite kolegama šansu da vas bolje upoznaju. Morate naučiti da se snalazite u timskom radu.

Numerološka prognoza za mart 2019. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski brojNumerološka prognoza za mart 2019. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski brojMesečna numerologija - izračunajte broj svoje sudbine i saznajte šta vas očekuje u martu 2019. godine!

Još uvek niste spremni za ozbiljnu vezu i trenutno vam je sloboda preča od ljubavi. Uživate u samoći, ispunjavajući svoje potrebe. Ne obazirite se na komentare okruženja, već radite ono što vas čini srećnim.

Ovo je karta finansijskog prosperiteta i napretka. Svaki trud biće vredno isplaćen, pa je vreme da pokažete svoje sposobnosti u pravom svetlu.

Pomalo ćete se osećati zbunjeno, ali ne brinite, uskoro ćete pronaći svoj balans. Verujte intuiciji!

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos2

Ovaj horoskopski znak očekuje veliki dobitak u 2019. godini: zvezde mu donose veliku radost i obilje

 

 Ova 2019. godina smatra se astrološki mnogo boljom godinom od svih prethodnih za skoro sve znakove Zodijaka.

Prema tome, ako vas sreća nije htela do sada, u 2019. godini će vam sve uspeti!

HOROSKOP ZA PROLEĆE I LETO 2019. GODINI: astro prognoza za ljubav, posao i zdravljeHOROSKOP ZA PROLEĆE I LETO 2019. GODINI: astro prognoza za ljubav, posao i zdravljeHoroskop otkriva kakva nas energija očekuje na polju karijere, ljubavi i zdravlja tokom proleća i leta - neke znakove na kraju…

Međutim, postoji jedan znak Zodijaka koji je najsrećniji. On će biti praćen uspehom i srećom u svim sferama života.

A taj znak je - Strelac!!!

Za njega će ova 2019. godna biti najuspešnija i to zbog prolaza Jupitera kroz znak Strelca. Jupiter se smatra planetom velikog blagostanja i sreće.

Jupiter je ušao u znak Strelca u novembru 2018. godine i napustiće ga tek u decembru 2019. godine.

Šta očekuje Ribe, Rakove i Škorpije u 2019. godiniŠta očekuje Ribe, Rakove i Škorpije u 2019. godiniSaznajte kakve promene vas čekaju tokom 2019. godine i kako da se za njih pripremite

Pored toga, Jupiter je vladar ovog znaka. Drugim rečima, planeta se vraća u svoj dom. Ovaj aspekt se smatra korisnim i dobrim.

2019. godina će biti pod moćnim energetskim uticajem Sunca, Marsa i Zemlje. Što će se dobro odraziti na sve znakove Zodijaka.

Izvor: Espreso/Alo

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.