Tarot karta za danas: predviđanje sudbine za 4. april 2019. godine

Tarot karta za danas - Kralj mačeva!

Tarot karta za danas za 4. april 2019. godine - Kralj mačeva - ukazuje na mentalne sposobnosti, čist um i mudrost. Ovo je karta racionalnosti. Lako ćete donositi važne i dobre odluke, a probleme rešavate strategijski.

Objektivni ste i situaciju sagledate iz različitih uglova. Zato je ova karta povoljna kada je u pitanju posao, potpisivanje ugovora, sklapanje partnerstva.

Kralj mačeva je simbol za ostvarenje ciljeva. Jasno vam je kojim putem možete ostvariti ambicije i čvrsto se držite svojih principa. Ali sredstva birate, jer ova karta simbolizuje čast i zasluženu pobedu.

Horoskop - očekuju nas velike promene u životu: saznajte kakvu nam karmu donosi mlad Mesec u Ovnu (od 5. aprila 2019.)Horoskop - očekuju nas velike promene u životu: saznajte kakvu nam karmu donosi mlad Mesec u Ovnu (od 5. aprila 2019.)Horoskop otkriva tajne planove moćnog mladog Meseca u znaku Ovna - njegova energija otvara vrata novog životnog ciklusa!

Vođeni ste logikom i kontrolišete svoje emocije, ali to se neće povoljno odraziti na vaš ljubavni život. Još uvek niste spremni da se vežete za neku osobu i sklonite plašt tajni sa svoje duše. Pokušajte da pronađete ravnotežu između poslovnog i privatnog života. Kada budete imali ljubav, bićete apsolutno ispunjeni.

Ako se neko vreme borite sa dilemama i problemima, sada je idealno da se aktivirate i pronađete rešenje. Imate odlične ideje, pa je dobar period i za pokretanje vlastitog biznisa.

Energija obilja i uspeha dolaze u vaš život!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.