Tarot karta za danas: predviđanje sudbine za 27. mart 2019. godine

Tarot karta za danas - Desetka štapova!

Tarot karta za danas za 27. mart 2019. godine - Desetka štapova - ukazuje na iscrpljenost, nedostatak energije i loše raspoloženje. Uspeh i novac su vam važni, ali zapitajte se kolika je njihova cena. Previše ste se posvetili ostvarenju poslovnih ambicija, pa ste zaboravili na druge mogućnosti i lepote koje život pruža. Ambicioznost je često dobra osobina, ali kada se spoji sa perfekcionizmom dobijamo teskobu i opterećenje.

Nedeljni horoskop za ljubav: Rakovi su skloni zaljubljivanju, a Strelca očekuje velika napetostNedeljni horoskop za ljubav: Rakovi su skloni zaljubljivanju, a Strelca očekuje velika napetostNedeljni horoskop za ljubavne odnose - asro prognoza otkriva da li će vaš znak doživeti sreću na romantičnom planu ili…

Kada se otvori ova karta to znači da vam je neophodan odmor i opuštanje. Podelite odgovornost i "teret" na poslu sa kolegama. Ako odete na odmor, uspećete da postignete još bolje rezultate. Odmorni ste više sposobniji i energičniji.

U ljubavi vas očekuje potištenost i nezadovoljstvo partnera. Odsutni ste duhom i više niste posvećeni vašem odnosu zbog poslovnih obaveza. Ako želite da sačuvate ljubav, morate više da se posvetite partneru. Prijaće vam zajednički odmor.

Stres i brige loše utiču na mentalno i fizičko zdravlje. Pokušajte da pronađete unutrašmnji mir!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.