Tarot karta za danas: predviđanje sudbine za 25. mart 2019. godine

Tarot karta za danas - Petica pehara!

Tarot karta za danas za 25. mart 2019. godine - Petica pehara - ovo je karta teških osećanja, nesigurnost i teskobe. Pojaviće se problemi koj ste još u prošlosti sakrili od sebe, ali sada će isplivati na površinu. Tragaćete za rešenjima, ali savest vam ne dozvoljava da napravite prokeret. Pronađite u sebi snagu i oprostite ljudima koji su vas povredili, tako će jedan deo tereta spasti sa duše. Budite oprezni kome poklanjate poverenje.

Nedeljni horoskop do 1. aprila 2019. godine: Bika očekuje romantična avantura, a Devicu vredna nagradaNedeljni horoskop do 1. aprila 2019. godine: Bika očekuje romantična avantura, a Devicu vredna nagradaNedeljni horoskop za ljubav, posao i zdravlje - astro prognoze do 1. aprila 2019. godine!

Petica pehara je karta loših odluka i zbunjenosti, a to će se naročito odraziti na karijeru. Na poslu niste sigurni kojim putem treba krenuti, ali budite strpljivi, dolaze dani u kojima će sve biti jasnije. Mnogi će shvatiti da trenutan posao nije za njih i potržiće novo radno mesto na kojem njihova kreativnost može da dođe do izražaja.

Loša karta za ljubav. Kada se otvori Petica pehara to znači da je vezi došao kraj. Međutim, nećete dugo očajavati jer ćete shvatiti da je tako nešto bilo suđeno i neophodno. Uskoro vas očekuju nove ljubavne želje i ćežnje.

Ostavite poroke, pročistite i telo i dušu. Pošto ćete biti više osetljivi, čitajte, meditirajte i dopustite osećanjima da vas preplave. Potiskivanje emocija može samo pogoršati situaciju.

Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 1. aprila 2019. godineNedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 1. aprila 2019. godineDve tarot karte kreiraju put sudbine ove nedelje - očekuju nas nežnopst, ljubav i dobre promene...

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.