Tarot karta za sutra: predviđanje sudbine za 25. maj 2019. godine

Tarot karta za sutra - Kraljica diskova!

Tarot karta za sutra za 25. maj 2019. godine - Kraljica diskova - predstavlja žensku osobu koja je nežna, darežljiva, puna ljubavi. Ova karta nagoveštava pobedu emocija nad razumom. U narednom periodu bićete vođeni instiktima i osećanjima.

Karta Kraljica diskova je simbol plodnosti, pa su veće šanse za trudnoću, rađanje deteta. Takođe, ona je živa inspiracije, pa će se dobre ideje nizati jedna za drugom. Više nego obično bavićete se kućnim poslovima, ali pazite na troškove.

Horoskop - stiže mračna karma, naplaćuju se dugovi iz prošlosti: evo kako će planete u narednim danima uticati na naš životHoroskop - stiže mračna karma, naplaćuju se dugovi iz prošlosti: evo kako će planete u narednim danima uticati na naš životHoroskop otkriva kakve čežnje, teškoće i nemiri očekuju znakove Zodijaka u narednom periodu! Planete će probuditi uspavanu…

Na polju karijere sve ide po planu, puni ste ideja i spremni za dodatno učenje i napredovanje. Moguća je da će na poslu zavladati ženska solidarnost, pa vas očekuje važna pomoć jedne koleginice.

Na polju ljubavi je vrlo povoljnan period. Ako se povežete sa svojom ženskom energijom, bićete vrlo zavodljivi i privlačni. Preko prijatelja ćete upoznati zanimljivu osobu koja može biti pšotencijalna nova ljubav.

Oni koji su u vezi produbiće odnos. Veza postaje iskrenija i lepša, a svi planovi se lako odvijaju.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.