Tarot karta za danas: predviđanje sudbine za 23. mart 2019. godine

Tarot karta za danas - Luda!

Tarot karta za danas za 23. mart 2019. godine - Luda - ukazuje na novi početak, rođenje divnih ideja i zabavu. Ovo je karta koja slavi život, pa ćete u narednom periodu uživati u svim lepotama i avanturama, a svaki izazov za vas predstavlja nagradu. Međutim, iako povezani sa životnom energijom, ova karta nagoveštava da nismo povezani sami sa sobom. Umesto da svoje emocije hranite kupovinomm i trošenjem novca, pokušajte da se posvetite svom unutrašnjem biću i pronađete mir.

Ako želite da privučete novac, ovo treba da promenite: 3 načina da otključate magična vrata bogatstvaAko želite da privučete novac, ovo treba da promenite: 3 načina da otključate magična vrata bogatstvaStručnjaci ističu da smo rođeni bogati i da se magija obilja krije u našim mislima, a evo kako da je aktiviramo i privučemo novac!

Kada se karta Luda otvori, pomalo vas upozoprava i na sebičnost. Mislite samo na sebe i svoju radost, na svoje doživljaje i nova iskustva, a spremni ste i za postavljanje zamki ukoliko se vaši planovi ne ispune.

Na poslu želite konstantno da budete u centru pažnje, ali vaše ideje često nisu shvaćene. Ostanite verni sebi i iskoristite opriginalnsot koju posedujete, ali ne zaboravite da vas veliki ego može odvesti samo u pogrešnom pravcu.

Kako da izbacite negativnu energiju i tenziju iz kuće: ovi znakovi ukazuju da je vaša porodica pod stresom

Na polju ljubavi očekuje vas test. Iako još uvek niste spremni za ozbiljnu vezu, moguće da će se pojaviti osoba koja će u vama probuditi empatiju i nežnost. Ne trudite se da pobegnete od osećanja.

Očekuje vas novčani dobitak i napredovanje, ali pazite kako investirate novac.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.