Tarot karta za danas: predviđanje sudbine za 22. mart 2019. godine

Tarot karta za danas - Kraljica mačeva!

Tarot karta za danas za 22. mart 2019. godine - Kraljica mačeva - uakzuje na mudrost, dobre odluke i racionalnost. Ovo je karta strategije, period kada treba dobro razmisliti pre svakog koraka.

Kraljica pomaže da prepoznate svoje potencijale i sposobnosti, ali naglašava da pre svake akcije potrebno je još jednom vizualizovati konačan ishod. Ako imate neke probleme, karta nagoveštava da će se sve lagano rešiti, bez ubrzavanja i upotrebe sile.

Horoskop za moćnu energiju napredovanja: evo koje želje će se ostvariti u vladavini Ovna (do 20. aprila 2019.)Horoskop za moćnu energiju napredovanja: evo koje želje će se ostvariti u vladavini Ovna (do 20. aprila 2019.)Horoskop otkriva koje lepe promene donosi Sunce u znaku Ovna - astro prognoza do 20. aprila!

Na vrata će pokucati nova poslovna prilika, odnosno ponuda koju je teško odbiti. Prihvatite je, jer će biti ključna za vašu budućnost.

Vrlo ste harizmatični i privlačni, pa je ovo vrlo povoljan period za novu ljubav. Pazite na signale koje Univerzum šalje, kako se zbog zamke ega ne bi mimoišli sa osobom koja bi mogla da vam ulepša ljubavni život.

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos2

Jupiterova frekvencija privlači obilje i sreću: veruje se da je ova magična melodija magnet za novac (VIDEO) 

 

Veruje se da frekvencija rotacije planete Jupiter ima neverovatne vibracije koje aktiviraju zahvalnost i podstiču nas da pronađemo načina da privučemo obilje u svoj život, piše Lovesensa.

Ako imate osećaj zahvalnosti za sve što imate u životu, veruje se da ćete biti srećniji, lakše ćete privlačiti bogatstvo i bićete otvoreni za energiju obilja.

Preporučuje se da ovu frekvenciju slušate pre spavanja, ali tako da ne bude glasno pojačana.

OVA MUZIKA LEČI DUŠU I OPUŠTA: evo kako da se rešite stresa za 5 minuta (VIDEO)OVA MUZIKA LEČI DUŠU I OPUŠTA: evo kako da se rešite stresa za 5 minuta (VIDEO)Opustite se i slušajte zvuke koji će učiniti da zaboravite sve negativno, a privučete pozitivne i srećne misli!

Tokom slušanja frekvencije možete izgovarati afirmacije za privlačenje novca i blagostanja:

  • Ja sam magnet za novac.
  • Ja sam bogat. Ja sam uspešan. Zaslužujem najbolje.
  • Moje mogućnosti su neograničene. Divno je biti bogat i srećan.
  • Novac mi dolazi lako, neprestano i u velikom obilju. Šta god da uložim, vraća mi se višestruko.
  • Novac zauvek slobodno kruži u mom životu i uvek preostaje božanski višak.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.