Tarot karta za danas: predviđanje sudbine za 21. mart 2019. godine

Tarot karta za danas- Dvojka diskova!

Tarot karta za danas za 21. mart 2019. godine - Dvojka diskova - ukazuje na puno obaveza i balansiranje između poslovnog i privatnog života. Ova karta upozorava na iscrpljenost i podseća vas na neophodno obnavljanje energije. Iako ste uspešni i sve vam ide od ruke, pokušajte da uspostavite ravnotežu, malo se opustite i osetite kako vašu duši ispunjavaju harmonija i mir.

Na poslu dobijate sve više zadataka, a ne želite da odustanete. Ne ustručavajte se da tražite pomoć kolega, jer već previše tereta nosite na svojim leđima. Oni koji traže posao u narednom periodu neće biti zadovoljni ponudama.

Ljubavni horoskop za april 2019. godine: Rak uživa u strasti i ljubavnoj čaroliji, a Devicu očekuju turbulencijeLjubavni horoskop za april 2019. godine: Rak uživa u strasti i ljubavnoj čaroliji, a Devicu očekuju turbulencijeApril je mesec čarobnih ljubavi, ali nekim znakovima ovo proleće donosi i neprijatna iznenađenja!

U ljubavi očekuje vas velika odluka i ukoliko vam je stalo do odnosa sa partnerom morate se odlučiti za nekoliko važnih promena. Partner se oseća zanemareno i kao da ste upali u zamku rutine. Pokušajte zajedno da pronađete rešenje.

Ne dozvolite da vam raspoloženje pokvari nedostatak finansija. Ovo je period jačanja, a posle njega slede lepši dani.

Izvor: Lovesensa

 procitajte-jos4

 Horoskop za velika iskušenja: saznajte šta vaš znak treba da izbegne do 28. marta 

 

Ovaj fenomen je poznat kao retrogradni Merkur. Petog marta, Merkur je počeo sa svojim retrogradnim kretanjem i to će trajati do 28. marta. Ovaj fenomen će doneti mnoge prilike u vaš život, ali i mnoge izazove.

Dakle, pogledajte šta bi trebalo da izbegavate od 5. do 28. marta prema vašem znaku Zodijaka.

Ovan

Iako ste obično otvoreni i sigurni, možda ćete morati da promenite ovo. Vaš ego vam može samo naškoditi. Da biste izbegli potencijalne probleme sa bliskim ljudima u vašem životu, pokušajte da razumete njihovu stranu, a ne samo da dokažete da ste u pravu.

Ljubavni horoskop za april 2019. godine: Rak uživa u strasti i ljubavnoj čaroliji, a Devicu očekuju turbulencijeLjubavni horoskop za april 2019. godine: Rak uživa u strasti i ljubavnoj čaroliji, a Devicu očekuju turbulencijeApril je mesec čarobnih ljubavi, ali nekim znakovima ovo proleće donosi i neprijatna iznenađenja!

Bik

Iako često izgledate kao poluga za ljude u vašem životu, ovaj put ćete biti mnogo podložniji uticaju tih ljudi. Shvatićete da smirivanje prijatelja može da vam oduzme svu energiju. Da biste se zaštitili, morate postaviti neke zdrave granice.

Blizanci

Uvek ste bili u stanju da pobedite bilo koga svojim šarmom. Tokom retrogradnog Merkura, iznenada se možete zainteresovati za ideju statusa i prestiža. Važno je zapamtiti da je prijateljstvo važnije od glamura. Ne dozvolite sebi da zaboravite voljene.

Rak

Vaša sposobnost da imate zdravu interakciju sa svojim partnerom će se smanjiti u ovom periodu. Često ćete suditi na osnovu stereotipa. Pokušajte da ne radite prebrzo i dajte sebi vremena da razmislite o situaciji pre nego što vas emocije nadvladaju.

Lav

Uvek ste uživali u svojoj kreativnoj strani na mnogo načina. Ovaj period je idealan da izrazite svoju kreativnost kroz vašu odeću. Međutim, morate zapamtiti nekoliko stvari. Dok je uticaj drugih kultura deo ljudske interakcije, pazite da ne pređete granicu.

Devica

Dugo ste održavali samokontrolu, ali ovaj period će vam pomoći da shvatite da ne možete kontrolisati izraz na licu. Sada ćete otkriti da ne možete sakriti svoja prava osećanja. Pokušajte da drugi ne primete vaš zli izgled.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.