Tarot karta za danas: predviđanje sudbine za 20. mart 2019. godine

Tarot karta za danas - Sedmica mačeva!

Tarot karta za danas za 20. mart 2019. godine - Sedmica mačeva - ukazuje na kontrolisanje i veliki oprez. Bude se strahovi, jer će u narednom periodu biti puno prevara na različuitim životnim poljima. Instikt otkriva mnoge stvari, zato je važno da mu u narednim danima potpuno verujete i naučite da čitate njegove simbole. Mnoge sumnje će se obistiniti, ali pustite neka sve ide svojim tokom. Previše kontrole može samo da vam naruši energetski balans.

Budite oprezni na poslu, jer se svaki vaš potez prati. Nemojte zabušavati i izbegnite greške, a ukoliko prođete kroz ovaj rizičan period nesmetano, uspećete da se istaknete i dobijete šansu za bolju poziciju.

Ako želite da privučete novac, ovo treba da promenite: 3 načina da otključate magična vrata bogatstvaAko želite da privučete novac, ovo treba da promenite: 3 načina da otključate magična vrata bogatstvaStručnjaci ističu da smo rođeni bogati i da se magija obilja krije u našim mislima, a evo kako da je aktiviramo i privučemo novac!

Ljubomora mnogim parovima donosi glavobolje, a neka će biti opravdana. Umesto da mučite sebe, otvoreno razgovarajte sa partnerom. Istina se krije u njegovim očima.


Finansijska situacija je solidna, ali nije vreme za rizična ulaganja, već pokušajte da uštedite novac. Moguće da se krajem meseca pojave nepredviđeni troškovi kao posledica retrogradnog Merkura.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.