Tarot karta za danas: predviđanje sudbine za 19. mart 2019. godine

Tarot karta za danas - Petica diskova!

Tarot karta za danas za 19. mart 2019. godine - Petica diskova - ukazuje na zbunjenost i nemoć. Ova karta simbolizuje dramatične promene, kao što su gubitak posla ili raskid. Imaćete osećaj kao da se ceo svet srušio, a vi morate sami da se borite protiv životnih oluja. Ne ustručavajte se da potražite pomoć blsikih prijatelja, jer će baš neko od njih znati kako da vas uteši i pomogne. U ovom periodu jačate i razvijate se, a ne brinite, uskoro će vaša sudbina uploviti u dobro more.

HOROSKOP: Očekuju nas intenzivni događaji - dva puna Meseca u Vagi u sezoni OvnaHOROSKOP: Očekuju nas intenzivni događaji - dva puna Meseca u Vagi u sezoni OvnaSezona Ovna traje od 21. marta do 20. aprila, stoga ćemo videti vrlo zanimljivu pojavu vrlo brzo. Tokom sezone Ovna vidjećemo dva…

Na poslu je ista atmosfera i nezadovoljni ste uslovima i rutinom u koju ste upali. Ako ne možete da se strpite i čekate promenu, onda potražite novi posao. Oni koji traže posao, neće biti zadovoljni trenutnim ponudama.

Ljubavni parovi su na testu, a neki od njih neće položiti test iskrenosti sa dobrom ocenom. Mogući su raskidi i konflikti. Ukoliko želite da sačuvate ljubav, potrebno je da se posvetite problemima. Slobodna srca ne treba previše da veruju slatkim rečima.

Mesečni horoskop za april 2019. godine: evo kome će retrogradni Jupiter ispuniti velike željeMesečni horoskop za april 2019. godine: evo kome će retrogradni Jupiter ispuniti velike željeAstro prognoza za mart 2019. godine za svae horoskopske znakove - najveće promene očekuju nas kada Jupiter postane retrogradan!

Novac nećete moći lako da zaradite i odustanite od igara na sreću i rizičnih investicija, već se potrudite da finansijsku situaciju vratite u ravnotežu.

U ovom periodu previranja i nesigurnosti, važno je zadržiti pozitivan stav i posvetite se aktivnostima koje vas opuštaju.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.