Tarot karta za danas: predviđanje sudbine za 18. april 2019. godine

Tarot karta za sutra - Šestica pehara!

Tarot karta za danas za 18. april 2019. godine - Šestica pehara - ukazuje na nostalgiju, uspomene i podsećanje na detinjstvo. Osećate mirise detinjstva, sećate se bezbrižnih dana i sve biste dali kada bi vreme moglo da se vrati. Ali Univerzum ovom kartom poručuje da je DOSTA!

Dosta je sa životom u kojem ste zarobljeni u prošlosti. Lepe uspomene su tu da nam probude ljubav i sreću u duši, a vi ste zatočeni u zamkama prošlosti i zato ne možete da utičete na sadašnjost i budućnost. Trgnite se iz tog sna i živite u trenutku, sada i ovde!

Horoskop - počela je vladavina Zemljanog Zmaja: saznajte koga očekuje blagostanje i veliki priliv obiljaHoroskop - počela je vladavina Zemljanog Zmaja: saznajte koga očekuje blagostanje i veliki priliv obiljaMesečni kineski horoskop - saznajte šta vašem znaku donosi vladavina moćnog Zemljanog Zmaja!

Na poslu vam nedostaje kreativnost ili neka promena. Puni ste ideja, samo treba da ih realizujete. ukoliko vam radno mesto to ne dozvoljava, onda razmislite o promeni ili pronađite za sebe kreativan hobi. Upišite neki kurs, razvijajte veštine i ne dozvolite da vaši talenti ostanu neiskorišćeni.

U ljubavni život unesite svežinu. Uradite nešto novo, radujte se zajedno svakom novom danu. Pokušajte da uživate u svakom zagraljaju, poljupcu ili osmehu. budite zahvalni što je vaše srce ispunjeno ljubavi. Ako ste slobodni, budite oprezni kada je u pitanju povratak bivše ljubavi. Nemojte dozvoliti da vam neko ponovo sruši emotivni sklad.

Očekuje vas zanačajan finansijski dobitak!

Izvor. Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.