Tarot karta za danas: predviđanje sudbine za 16. mart 2019. godine

Tarot karta za danas - Paž diskova!

Tarot karta za danas za 16. mart 2019. godine - Paž diskova - ukazuje na komunikaciju, nove informacije i duboko razmišljanje.

Ovo je karta monotonije, ali nas podseća da moramo drugačije kanalisati energiju. Umesto da sanjarimo o boljim danima, usmerite energiju na ispunjenje snova.

Sada ste izvor znanja, sposobnosti i kreativne energije, zato uradite hešto veliko za svoju budućnost.

Čuveni šaman otkriva kako da zaštitite svoju energiju: ritual koji uvek treba uraditi pre spavanjaČuveni šaman otkriva kako da zaštitite svoju energiju: ritual koji uvek treba uraditi pre spavanjaDa li znate koje aktivnosti, koji ljudi ili situacije "kradu" vašu pozitivnu energiju? Ritual čuvenog šamana pomaže da kanališemo…

Na poslu vas očekuje puno zadataka i naporan period, ali ako se dobro organizujete i potrudite uspećete da ispoštujete sve rokove.

Zauzeta srca osećaju prezasienje i monotoniju u ljubavnom odnosu, ali to nije nikakav problem. Malo se potrudite, iskoristite maštu i razbijte rutinu. Pokušajte da se zabavite sa voljenom osobom, uradite nešto novo i opet će se pojaviti iskrice ljubavi.

Očekuje vas prilika za dodatnu zaradu, nikako nemojte da je propustite.

Izvor: Lovesensa

 procitajte-jos5

 

 Horoskop za vikend: Mesec u Raku loše utiče na naše želje i planove

 

 U petak možemo uploviti u mirne vode. Merkur se u svom retrogradnom hodu ponovo sastaje sa Suncem, podsećajući nas na zaboravljenu poruku, snagu intuicije i da je ovo vreme najbolje da se naše unutrašnje biće oseća zadovoljnim, jer konačno sa lakoćom prati znakove pored puta.

Horoskop - šta nam donosi pun Mesec u Vagi: Ovna očekuje ljubavna harmonija, a Devicu dobre finansije (od 21. marta 2019.)Horoskop - šta nam donosi pun Mesec u Vagi: Ovna očekuje ljubavna harmonija, a Devicu dobre finansije (od 21. marta 2019.)Horoskop za Supermesec u znaku Vage - mnoge očekuje priliv novca, ali na jednom životnom polju morate biti pažljivi!

Subotu dočekujemo sa Mesecom u znaku Raka, pa smo emotivni, privrženi domu i porodici, ali zbog nezgodnih aspekata, baš na ovom polju, možemo doživeti razočarenje i biti neraspoloženi. Ponašanje bliskih možemo doživljavati lično, možda i grubo, samo zato što nam je potreban emotivni predah, tako da je najbolje da svu nežnost usmerimo prvo ka sebi.

VELIKI HOROSKOP ZA PROLEĆE 2019. GODINE: evo šta će nam doneti strastveni ples Venere i MarsaVELIKI HOROSKOP ZA PROLEĆE 2019. GODINE: evo šta će nam doneti strastveni ples Venere i MarsaVeliki prolećni horoskop otkriva šta nas očekuje od marta do juna 2019. godine - strastveni ples Venere i marsa preokrenuće mnoge…

Vikend, takođe, može doneti potrebu da preskočimo ove emotivne zamke i stanje gde bismo najrađe putovali, družili se, pa možemo uneti više energije nego što je potrebno u beg od svega, usmeriti se na druženje, putovanje, očekivati previše, a zapravo je atmosfera pogodnija za unutrašnje stanje pre nego spoljno izražavanje.

Ukoliko bismo mogli spojiti nežnost sa jasnoćom i prisutnosti, uspeli bi da promenitmo sećanja. Neka vas vodi osećaj u otkrivanju sopstvenog blaga!

Izvor: Profesionalna astrologija

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.