Tarot karta za sutra: predviđanje sudbine za 16. maj 2019. godine

Tarot karta za sutra - Osmica štapova!

Tarot karta za sutra za 16. maj 2019. godine - Osmica štapova - ukazuje da će napokon vaši planovi početi da se ostvaruju. Sve što ste željno iščekivali počinje da se aktivira.

Ovo je karta dobrih promena, ali ništa ne treba požurivati, već nastavite da se trudite i još malo budite strpljivi, a onda će vas Univerzum prijatno izennaditi.

Više nema potrebe da imate strah od neizvesne budućnosti, uradili ste sve što ste mogli, zvezde su na vašoj strani - biće sve u radu!

Ako na poslu očekujete neku važnu odluku, ishod će biti povoljan za vas. Vaš trud biće vredno nagrađen. Na polju finansija nija baš sjajno, ali i ovde je važno da budete strpljivi. prilagodite se trenutnoj finansijskoj situaciji i ne ulazite u rizične investicije. Očekuje vas bolji period na polju novca.

Na polju ljubavi donosite ključne odluke, spremni ste da podignete vezu na viši nivo, a partner želi isto. Međutim, nikako nemojte požurivati partnera i sačekajte da se sudbina uzme stvari u svoje ruke. Sve će polako doći na svoje i vaše romantične želje postaće stvarnost, samo je važno STRPLJENJE!

Ovo je vreme za lekciju strpljenja i mira, a najviše će vam prijati meditacija.

Nedeljni ljubavni horoskop: sedmica probuđenih strasti i pogrešnih izboraNedeljni ljubavni horoskop: sedmica probuđenih strasti i pogrešnih izboraNedeljni horoskop za ljubav - Lav ostvaruje stabiln ljubav, a Ribe očekuje nova ljubavna avantura!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.