Tarot karta za sutra: predviđanje sudbine za 15. maj 2019. godine

Tarot karta za sutra - Vitez štapova!

Tarot karta za sutra za 15. maj 2019. godine - Vitez štapova - kao osetljiv dečak koji postaje hrabri vitez, tako ćete i vi strahove zameniti snagom i pozitivnim osećanjima, piše Lovesensa.

Ova karta nas podstiče da skinemo lance teških osećanja, nemoći i nesigurnosti. Ranije ste se plašili da napravite korak na putu životnih rizika, ali sada trčite tim drumom i suočavate se sa raznim teškoćama da biste došli do jednog važnog cilja - ŽIVOTNE POBEDE.

Budite oprezni, jer životna pobeda nije u tome da dobijete pohvale okruženja, već da uradite nešto kako biste vi postali zaista ponosni na sebe.

Nedeljni ljubavni horoskop: sedmica probuđenih strasti i pogrešnih izboraNedeljni ljubavni horoskop: sedmica probuđenih strasti i pogrešnih izboraNedeljni horoskop za ljubav - Lav ostvaruje stabiln ljubav, a Ribe očekuje nova ljubavna avantura!

Ako tražite posao, očekuju vas lepe vesti. Sada je odličan period za visoke ambicije, jer imate snagu i mogućnost da se predstavite u najboljem svetlu. Oni koji su zaposleni napredovaće, a najviše sreće imaće oni koji se odluče za početak vlastitog biznisa.

Solidno stojite na finansijskom planu, ali novac vam nije na prvom mestu. Ako ne odustanete od borbe i usavršavanja, energija obilje ispuniće vaš dom.

Slobodna srca upozanće zanimljivu osobu u poslovnom okruženju. Napravite prvi korak, potrudite se, šarmirajte. Na kraju ćete shvatiti da je vredelo truda.

Oni koji su u vezi imaju veliku podršku partnera i to im puno znači. Partneru prija vaša transformacija i sada ste spremni da još više usavršite i stabilizujete vaš odnos.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.