Tarot karta za danas: predviđanje sudbine za 14. mart 2019. godine

Tarot karta za danas - As pehara!

Tarot karta za danas za 14. mart 2019. godine - As pehara - ukazuje na novi početak i emotivno isceljenje. U ovom periodu srce nam šapuće mnoge tajne, zato je važno da slušamo intuciju. Očekuju vas mnoge pozitivne promene. Ova karta simbolizuje slobodu, novi početak i obnavljanje energije, pa ćete se osećati poletno. Bićete spremni da se suočite sa svakim izazovom.

Na poslu vas očekuje talas pozitivnih promena. Vrlo ste kreativni i imate odlične ideje, a vaš trud biće primećen. Kolege inspirišete inovacijama, a zbog rezultata koje postižete bićete vredno nagrađeni.

Šta sve može da izleči tamjan: lekoviti miris koji čisti energiju u domu i jača zdravljeŠta sve može da izleči tamjan: lekoviti miris koji čisti energiju u domu i jača zdravljeTamjan, lekovita smola koju treba uvek da imate u svom domu!

Ovo je povoljan period za ljubav, naročito ako ste usamljeni. Upoznaćete puno zanimljivih osoba, ali jedan pogled će vam ukrasti srce. Zauzeti ponovo osećaju bliskost sa partnerom i u vašem odnosu počinje da vlada mirno more ljubavi.

Očekuju vas prijatna iznenađenja na finansijskom planu, pa je izvrstan period za ulaganje.

Univerzum vam šalje važne signale, pokušajte da ih primetite i kanališite energiju u pravom smeru.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.