Tarot karta za sutra: predviđanje sudbine za 10. maj 2019. godine

Tarot karta za sutra - Pustinjak!

Tarot karta za sutra za 10. maj 2019. godine - Pustinjak - ukazuje na duhovni ravoj, samoću i posvećenost ciljevima. Imaćete potrebu da se izolujete i pretražujete skrivene tunele svoje duše. U njima se krije istina koju željno iščekujete, prava spoznja o vama. Spremni ste da žrtvujete vreme i posvetite se duhovnom usavršavanju. Sada imate veće ciljeve, težite ka sreći i napokon znate šta želite.

Horoskop slatke ljubavi: ova 3 znaka očekuje romantična sreća do kraja maja 2019. godineHoroskop slatke ljubavi: ova 3 znaka očekuje romantična sreća do kraja maja 2019. godineMesečni horoskop - ova 3 znaka očekuje period ostvarenja ljubavnih snova!

Na polju karijere sve kreće na bolje. Uskoro će se posao razvijati bez prevelikog truda, samo je važno da ostanete dobro organizovani.

Na polju ljubavi sve stagnira, jer sada imate drugačije prioritete. Moguće da ćete imati zanimljiv susret sa starom ljubavi, ali dobro razmislite pre nego što napravite važne poteze. Ako ste u vezi, očekuje vas faza mirovanja i želećete malo da se osamite.

Na polju finansija stojite dobro, ali nije dobar period za rizična ulaganja.

Telo i duša vam šalju važne znakove, ne ignorišite ih.

Više se posvetite sebi i nastavite da gradite svoj zamak istinske sreće!

Horoskop - šta nam donosi misteriozan susret Urana i Markura u Biku: evo zašto u narednim danima morate biti oprezniHoroskop - šta nam donosi misteriozan susret Urana i Markura u Biku: evo zašto u narednim danima morate biti oprezniHoroskop - Merkur i Uran sreću se u znaku Bika - očekuje nas period prosvertljenja, ali i rizičnih okolnosti!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.