Svakog jutra uradite ove 3 stvari: za ovaj ritual potrebno je samo 15 minuta, a privlači veliku sreću

Ova 3 jutarnja rituala od 15 minuta privlače dobru energiju i blagostanje!

Najbolja stvar koju možete da uradite ujutru kad ustanete jeste da se posvetite stanju svog uma, piše Lovesensa.

Jutarnje raspoloženje često određuje sudbinu celog dana. Ako "podesimo" svoj umu jutarnjim magičnim ritualima, uspećemo da iskoristimo maksimalno dan pred nama.

Mnogi uspešni ljudi rade određene mentalne vežbe i jutarnje rituale kako bi ih tokom dana pratila energija sreće i uspeha.

10 jutarnjih navika koje garantuju dan bez stresa10 jutarnjih navika koje garantuju dan bez stresaUsvajanje ovih navika olakšaće vam jutarnje ustajanje i popraviti raspoloženje!

Predlažemo 3 jutarnja rituala koja će vam pomoći da pročistite um, ojačate ga i krenete u nove životne pobede:

1. Uradi 7 jutarnjih rituala za sreću

Ustanovljene jutarnje rutine mogu postati vaša super moć. Predlažemo 7 rutina koje će vam dati energiju, mir i snagu tokom čitavog dana: Dišite duboko, otpustite negativne emocije, vežbajte, pijte vodu, meditirajte, slušajte muziku koja vas opušta i jačajte isvoju intuiciju. Za ove rutine ne treba vam više od 15 minuta, a pružiće vam neverovatnu energiju svakog jutra.

Otvorite prozor i 5 puta duboko udahnite. Otpusite negativna osećanja tako što ćete vizualizovati željene pozitivne situacije tokom jednog minuta. Vežbajte 5 minuta. Popijte čašu vode. Slušajte meditativnu muziku 1 minut i meditirajte 5 minuta.

2. Zahvalite se svakog jutra na 5 stvari koje vam puno znače u životu

Najbrži način da zamenite loše raspoloženje pozitivnim jeste da mislite o stvarima na kojima ste zahvalni. Često zaboravimo koliko nam znače stvari koje već imamo u životu i fokusiramo se na ono što nam nedostaje i tako pravimo veliku grešku. Svakog jutra mislite na stvari na kojima ste zaista zahvalni. Na primer, zahvalite se na obroku koji imate, na čistom vazduhu, vodi, toplom domu, na prijateljima, porodici, zdravlju, ljubavi...

Ako ovo vidite na satu, odmah pomislite želju: svakog dana u ovo vreme otvara se neboAko ovo vidite na satu, odmah pomislite želju: svakog dana u ovo vreme otvara se neboSvakog dana izračunajte kada je zlatna minuta i baš u tih 60 sekundi zamislite iskrenu želju!

3. Svakog jutra napišite jednu stranu u svom dnevniku

Pisanje dnevnika je jedna od boljih životnih navikla koje možete da usvojite. To je moćan emotivni "fitnes" i tako se konektujemo sa pravom verzijom sebe. Ova jednostavna tehnika pojasniće vam osećanja koja imate i naučićete puno novih stvari o sebi. Svakog jutra napišite jednu stranicu dnevnika. Pišite o tome kako se osećate, šta vas raduje, a šta muči, pišite šta očekujete od tog dana, koji su vaši ciljevi i želje.

Najbolje je da podelite ritual pisanja dnevnika na 3 faze: prvo pišite o svojim osećanjima, zatim o stvarima koje želite da postignete, a na kraju napravite mali podsetnik sa dnevnim obavezama.

Izvor: Lovesensa

T.A.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.