Sutra UJUTRU očekuje nas kosmički ples Venere i Meseca: pogledajte u nebo i zamislite romantičnu želju

Sutra u zoru pogledajte u nebo - Venera i Mesec donose čaroliju koja se viđa jednom u 30 godina!

Sutra, 19. juna, Venera će boraviti blizu Meseca i pružiće nam predivan grandiozni spektakl.

U petak, u 4 časa ujutru, očekuje nas predivan nebeski ples Venere i Meseca.

Elegantni polumesec cizdići će se blizu Venere, najsjajnije planete na našem nebu. Sa magnitudom od -4,5, a čarobnica Venera biće najbliža Mesecu posle dužeg vremena.

Ova dva svetla nebeska tela koaj se kreću daju nam predivan prizor koji nas kroz maštu vodi u neke druge dimenzije.

Univerzum šalje pravu ljubav kada najmanje očekujete: 5 znakova da je srodna duša uskoro u vašem životu

Univerzum šalje pravu ljubav kada najmanje očekujete: 5 znakova da je srodna duša uskoro u vašem životuUniverzum šalje pravu ljubav kada najmanje očekujete: 5 znakova da je srodna duša uskoro u vašem životuOvi znakovi pokazuju da je srodna duša blizu vas - Univerzum šalje ljubav kada najmanje očekujete!

Pošto će Mesec biti osvetljen do 4 procenta Sunčevim zracima, a Venera za 8 procenata, stručnjaci ističu da će događaj biti vidljiv golim očima. Ali ako želite da ga učinite dodatnim posebnim i da vidite detalje ovog magičnog plesa, uvek možete koristiti teleskop ili dvogled.

Venera će se pojaviti pod tačnim uglom od 40 stepeni iza lunarne kugle. Trebaće nam oko 90 sekundi da vidimo veliki ulaz. A pošto je Venera samo delimično osvetljena Suncem, trajanje posmatranja biće oko 10 sekundi.

Nebo će biti vedrije, a Mesec veći za ljude koji žive dalje od istoka i severa. Nebeski događaj će se dogoditi pre zore, što je vrlo retko.

Kako da čitate energiju drugih ljudi: odmah kod osobe prepoznajte lošu ili dobru energijuKako da čitate energiju drugih ljudi: odmah kod osobe prepoznajte lošu ili dobru energijuPostoji mogućnost da naučite da čitate energije drugih ljudi, bilo da ih dobro poznajete ili su stranci. Evo kako...

Vidljivost okultacije Venere malo će se razlikovati od mesta do mesta. Šanse da se u bilo kom trenutku ponovo pojavi takva okultacija nisu velike. Ples Venere, koji se pojavljuje i nestaje, dešava se svake trideset i jedne godine.

Nadamo se da će nebo biti vedro i da ćete moći da posmatrate ovaj predivan kosmički momenat.

Pogledajte u nebo ujutru i zamislite želju, naročito onu koja se ondosi na ljubav ili finansije, jer je Venera poznata kao planeta ljubav, lepote i obilja.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.

13/07/2020 Sandra Pusica
Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com WhatsApp (+16014560144) Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.