Sutra u 20:26 časova uradite ovaj ritual i očekuje vas čudo: evo kako mlad Mesec u Vagi ostvaruje najlepše želje u budućnosti

Magičan ritual za mlad Mesec u Vagi - želje počinju iznenada da se ostvaruju!

Mlad Mesec ulazi u polje Vage 28. septembra 2019. godine, a već 30 septembra njegov uticaj biće još jači jer se udružuje sa Jupiterom, planetom razvoja, obilja i napretka, piše Lovesensa.

Vaga je znak koji voli da balansira, sve drži pod kontrolom, miroljubiva je i ceni pravdu, a mlad Mesec je simbol novog početka, novog životnog ciklusa i transformacije.

Ova kombinacija obećava uspeh na mnogim poljima, bez obzira da li se radi o ljubavnim odnosima ili o karijeri. Sada imate šansu da promenite mnoge stvari koje su vas sputavale u životu i napokon započnete put pozitivne transformacije.

Horoskop - od sutra nas očekuju sjajne prilike za ljubav: evo kakvu nam sudbinu donosi mlad Mesec u Vagi (28. septembar 2019.)Horoskop - od sutra nas očekuju sjajne prilike za ljubav: evo kakvu nam sudbinu donosi mlad Mesec u Vagi (28. septembar 2019.)Horoskop - evo kakvu ljubavnu budućnost donosi mlad Mesec u Vagi!

Mlad Mesec pojaviće se u punom sjaju 28. septembra u 20 časova i 26 minuta. U tom trenutku kosmička energija raste i daje savršenu šansu da izvedete magičan ritual za privlačenje sreće, ljubavi i obilja.

Ritual je vrlo jednostavan, potrebni su vam samo olovka i papir. U tačno vreme, odnosno kada se mlad Mesec pojavi na nebu (20:26h) napišite na papir ono što želite da vam se ostvari u životu u narednih 6 do 18 meseci.

Napišite najviše 10 želja i vizualizujte ih. Zamislite kako se one ostvaruju i pustite da vas osećanje mira i radosti preplavi. Papir sa željima stavite na skriveno mesto. Papir ponovo pročitajte nakon 6 meseci i izbrišite i precrtajte želje koje su se ostvarile, a zatim ponovite postupak nakon drugih 6 meseci.

Otkriva tajne vaše podsvesti i predviđa budućnost: uradite kratak i jednostavan TEST sa magijom MesecaOtkriva tajne vaše podsvesti i predviđa budućnost: uradite kratak i jednostavan TEST sa magijom MesecaIzaberite Mesec koji vas najviše privlači sa slika ispod, kliknite na njega i pročitajte rešenje testa.

Vaše želje mogu da se odnose na razne oblasti života jer Vaga donosi nežna osećanja ljubavi, kreativnost, pravdu i estetiku, mlad Mesec dobre promene, a Jupiter je zadužen za ispunjenje materijalnih i profesionalnih želja.

Verujte u čuda i dopustite da se magija dogodi!

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.