Sutra je sreda - dan za blagoslove: evo koji ritual za srećan život treba da ispoštujete

Šta nam donosi svaka sreda - ritual koji će probuditi unutrašnji mir, radost i harmoniju!

Savremene tehnike ličnog razvoja često su usmerene prema brzom, instant duhovnom iskustvu i one reflektuju navodnu potrebu suvremenog čoveka. Ovaj put putujemo u skladu sa zvezdama – tiho, korak po korak, pomalo nevidljivo, ali postojano i predvidljivo. Jedan život za jedno delo – misao je koja nam pomaže da se odupremo žurbi. Mi imamo pravo izbora koji svet ćemo izabrati. A kada odlučimo, krećemo na put prema sebi...

Najlepša ljubavna priča: kratka priča o slanoj kafi raznežiće svako srceNajlepša ljubavna priča: kratka priča o slanoj kafi raznežiće svako srceDivna i romantična priča kao dokaz da se za večnu ljubav uvek treba žrtvovati!

Na putu meditativnog življenja mogu nam pomoći neka važna planetarna svojstva o kojima je u svojim predavanjima govorio Rudolf Steiner.

Sreda

Boja: Žuta

Žitarica: Proso

Drvo: Brest

Ovo obavezno uradite pre spavanja: ritual koji pomaže da ostvarite svaki planOvo obavezno uradite pre spavanja: ritual koji pomaže da ostvarite svaki planUspeh ne dolazi preko noći, ali planiranje će pomoći da brže realizujete svoje zamisli.

Lekovito bilje: Kamilica

Delovi tela: Oči, pluća, sluznica

Spoljni zadatak: Raditi za decu

Unutrašnjii zadatak: Tražiti povezanost sa koamičkim ritmom

Kada stigne sreda, treba se posvetiti mislima o ispravnom načinu života. Na život gledati kao na motivaciju za rad i razvoj. Život ne rasipamo uzaludno. Važno je živeti u skladu sa prirodom i duhom i kloniti se onoga što u životu unosi nemir i žurbu.

Izvor: Sensa.hr

Spomenka Divljan

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.