Sutra je 6.6.2020. - vlada čudesan niz brojeva 6-6: evo kako da privučete srodnu dušu i ljubav

Sutra nam magičan niz brojeva 6-6 donosi šansu za ljubav - evo kako da vas vaša srodna duša pronađe!

Sutra je 6.6. 2020. godine i vlada magičan niz brojeva 6-6, piše Lovesensa.

Ovaj niz brojeva donosi magičnu energiju ljubavi i dobre emotivne odnose, pa ovaj dan može doneti susret sa srodnom dušom.

U numerologiji broj 6 je blagoslov. Njegova energija se odnosi na bezuslovnu ljubav, empatiju, odgovornost, pravdu, dom i lepotu.

Sa druge strane, izazovi koje ta vibracija donosi mogu biti nezdravi perfekcionizam, borba za pravednost i nepokolebljiva kontrola.

Pa kako maksimalno iskoristiti ovaj portal dinamične energije 6/6 koji se sutra otvara?

Ovo je idealan dan za razmišljanje o ljubavi. Kako posmatrate ljubav? Kada mislite o ljubavi, mislite li na bol? Ili mislite iz perspektive- sve što vam treba je ljubav?

Magičan ritual u noći pomračenja Meseca: danas privucite ispunjenje 3 željeMagičan ritual u noći pomračenja Meseca: danas privucite ispunjenje 3 željeDanas nas očekuje pomračenje Meseca - jedan ritual ispunjava 3 želje!

Kako se ljubav pojavljuje za vas i kako se ispoljavate za ljubav?

Kroz numerološki niz 6/6 jasnije posmatramo naše odgovornosti, naročito u odnosima. To je trenutak u kojem možemo da se odreknemo svih “ratova” koje vodimo u svom umu. Na primer, "Već sam se trebala udati", ili "Nisam dostojan prave ljubavi".

Bez obzira kako posmatrate ljubav, ovo je dan da ponovo presaberete misli na ovom polju. Pokušajte da promenite i prilagodite pozitivnom stavu svoju percepciju ljubavi i ona će ispuniti vaš život. Pokušajte da stavite “naočare ružičaste boje” i svet posmatrate očima romantične duše.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.

13/07/2020 Sandra Pusica
Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com WhatsApp (+16014560144) Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.