Sutra je 20.2.2020. - dan kada se ostvaruju vizije za budućnost: evo šta treba da uradite dok vlada magičan niz 2-2-2-2-2

Dodirnuće vaše srce - sutra je dan kada se ostvaruju najveće želje! Iznenadiće vas kako magičan datum 22.2.2020. godine utiće na vašu budućnost...

Numerolozi veruju da svaki broj sadrži određenu energiju, a brojevi u nizu nazivaju se anđeoski, piše Lovesensa.

Kada se u datumu pojavi niz istih brojeva, ili ih ugledamo na satu ili na svakom čošku nailazimo na određeni anđeoski niz, to znači da nam Univerzum nešto veliko i važno poručuje.

Niz brojeva najčešće podseća da živimo u sadašnjem trenutku i probudimo svest kako bismo na raskrsnici života znali dobro da izaberemo put.

Horoskop- očekuje nas najromantičniji mlad Mesec u 2020. godini: evo kakva ljubav će se probuditi 23. februaraHoroskop- očekuje nas najromantičniji mlad Mesec u 2020. godini: evo kakva ljubav će se probuditi 23. februaraRomantični mlad Mesec donosi lepe tajne, nove simpatije i vodi nas u svet mašte!

Danas je 22.2.2020. godine - misteriozni datum u kojem vlada energija čak pet dvojki, odnosno četiri u jasnom nizu.

Evo šta nam donosi magičan niz brojeva 2-2-2-2-2:

Veruje se da ovim brojevima Univerzum želi da privuče vašu pažnju. Ovo je predivan niz koji vas budi iz melanholije i podstiče da se zauzmete za ostvarenje svojih snova.

Moguće je da ste u prethodnom periodu imali problema sa neodlučnošću, anksioznim stanjem ili strahovima, ali danas imate svu podršku Univerzuma da uradite sve što želite kako bi se vaša vizija budućnosti ostvarila.

Niz brojeva 2-2-2-2-2 donosi magiju samopouzdanja i budi kreativnu energiju, podsećajući vas da ne postoji ništa na ovome svetu što ne možete da ostvarite.

Dvojka je i simbol dvoumljenja, pa je moguće da ćete danas morati da izaberete između dve ideje, mesta ili dvoje ljudi.

Koliko god vam neke promene izgledale zastrašujuće, one dolaze kako bi pomogle da se duhovno i emotivno razvijate.

Horoskop - retrogradni Merkur menja finansije, odluke i emocije: evo koji znakovi treba posebno da budu oprezni (do 10. marta)Horoskop - retrogradni Merkur menja finansije, odluke i emocije: evo koji znakovi treba posebno da budu oprezni (do 10. marta)Saznajte šta vas očekuje u vladavini retrogradnog Merkura, do 10. marta 2020. godine!

Niz brojeva 2-2-2-2-2 ukazuje na značaj balansa u svakoj sferi vašeg života. Sve akcije imaju reakciju i sve odluke imaju svoje posledice.

22.2.2020. važno je da obratite pažnju na sledećih 5 stvari:

1. Potreban vam je balans i harmonija kako biste otvorili svoj spiritualni put
2. Naučite da pratite tok života
3. Uvek imajte samopouzdanja kada donosite odluke i verujte intuciji
4. Danas je idealan dan da donesete važne odluke za svoju budućnost
5. Zapamtite da ste vi sami kreator svega što vam se u životu događa

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.