Sutra je 11.1. 2020. i otvara se magičan PORTAL ŽELJA: evo šta treba uraditi dok traje sudbonosan niz brojeva 1-1-1

Ne zaboravite u ponoć 11.1. da zamislite želju! Srećno...

Prema numerologiji, broj 11 je glavni broj za jačanje intuicije, unutrašnje buđenje i predstavlja prosvetljenje. Kada se u nizu pojave tri jedinice, imamo priliku da dobijemo jasnu poruku i smernice od Univerzuma, piše Lovesensa.

Sutra je 11. januar, što znači da se otvara magičan portal 1-1-1 . Jedinica je broj koji predstavlja dobar znak, a na ovaj datum imamo priliku da se povežemo sa svojim duhovnim vodičima, spiritualno ojačamo i vratimo se na pravi put.

Ovo je stvar po kojoj ćete uvek prepoznati INDIGO osobu: 1 osobina je presudna kod ovih mističnih ljudiOvo je stvar po kojoj ćete uvek prepoznati INDIGO osobu: 1 osobina je presudna kod ovih mističnih ljudiSvaka INDIGO osoba poseduje ovu osobinu - po njoj ćete je uvek prepoznati!

Na ovaj datum imate priliku da se ogledate u svojoj duši i postanete svesni lepote života u sadašnjem trenutku. Očekuje vas proces spiritualnog buđenja i početak toka velikih životnih promena. Da li ste spremni?

Pojava niza brojeva 1-1-1 ukazuje na susret sa srodnom dušom ili pojavu blizanačke duše. Ova duboka i spiritualna konekcija sa nekom osobom pomoći će da se razvijete na svakom polju.

Ako već dugo tragate za pravom ljubavnom pričom, punom iskrenosti, varnica i lepih osećanja, danas imate veliku šansu da sretnete srodnu dušu koja će vam poremetiti tlo pod nogama. Budite otvoreni, svesni i spremni da prihvatite snove koji dolaze.

7 stvari koje privlače toksične ljude u vaš život: oni uništavaju energiju, ugrožavaju zdravlje i prljaju auru7 stvari koje privlače toksične ljude u vaš život: oni uništavaju energiju, ugrožavaju zdravlje i prljaju auruEvo sa kojih 7 stvari privlačite toksične osobe u svoj život!

Ovo je savršen dan za molitve i razrešenja. Ako imate neko pitanje ili problem, ovaj dan je idealan za pronalazak rešenja. Razgovarajte sa prijateljima, slučajnim prolaznicima, ljudima u okruženju. Pokušajte da otvorite um i vidite znakove koje Univerzum šalje. Na svokom koraku očekuje vas putokaz koji će otkriti koji pravac na putu života donosi najslađe plodove.

Ne zaboravite u ponoć 11.1. da zamislite želju! Srećno...

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.