ŠTA ZNAČI ANĐEOSKI BROJ 12:12: evo koji ritual treba da uradite kada ugledate niz brojeva 1212

Anđeoski niz brojeva 1212 donosi podsticaj za ispunjenje snova i savršen trenutak da privučete pozitivnu energiju od Univerzuma, a evo šta treba da uradite kada vidite ovaj niz brojeva!

Anđeoski broj 1212 simbol je našeg duhovnog rasta i buđenja, manifestacije snova i svest o svom beskrajnom biću. Treba da zadržate pozitivan stav i usmeravati misli na svoje ambicije.

Zamislite da se penjete uz stepenice i brojite korake: jedan, dva, jedan, dva, jedan, dva, jedan, dva. To je kao da se sstepenicama penjete u nebo, bliže svojoj duši i svom unutrašnjem biću.

Posmatrajte ovaj broj kao pokazatelj da zadržite pozitivan stav i miran i uravnotežen um.

Uvek razmišljajte o onome što želite, umesto o onome što ne želite jer privlačite ono što Univerzumu šaljete. Želite li znati da li je reč o pozitivnim ili negativnim promenama, pogledajte u dubinu svog uma i obratite pažnju na misli koje vam se najčešće motaju po glavi. Univerzum ne razlikuje pozitivno od negativnog. On prepoznaje samo energiju.

Vaši anđeli čuvari uvek su duhovno prisutni, a sve njihove poruke u obliku znakova imaju neko značenje koje biste trebali da znate. Ali ako smatrate da ovaj broj nosi posebno značenje, uvek uz sebe nosite olovku i papir kako biste mogli da zapišete svoje misli u trenutku kada ugledate broj 1212.

Broj 1 je manifestacije ili realizacije vaših snova i ciljeva, a broj 2 simbol ravnoteže, sklada, intuicije i pozitivnog pristupa životu.

Kombinacija ovih brojeva vrlo je snažna i ohrabruje nas da ostanemo usmereni na svoj životni put i da verujemo u sebe u svakoj situaciji jer će se sve odigrati u našu korist. Ovaj broj je jasan podsticaj.

Izvor: Sensa klub

Pripremila: Tena Ožegić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.