Šta večeras treba da uradite ako želite da privučete čarolju Supermeseca: 5 magičnih rituala za odbijanje loše sreće

5 magičnih rituala koji pomažu da u noći Supermeseca privučete radost i uspeh!

Pun Mesec koji je u prvom stepenu Device počinje da utiče na našu energiju 19. februara 2019. godine od 16 i 53 časova, piše Lovesensa. Ovo je jedan od najvećih i najjačih Meseca u godini, pa ga još nazivaju i Supermesec.

Ovaj mesec označava kraj jedne sezone, jednog vremenskog i životnog ciklusa, što znači da neka vrata sudbine za sobom treba da zatvorimo kako bismo primetili da su pred nama otvorena vrata novih mogućnosti i šansi za privlačenje sreće i uspeha.

Mesečeve mene za 2019. godinuMesečeve mene za 2019. godinuOvaj kalendar je namenjen za prostore GMT +1 vremenske zone što obuhvata Srbiju, Crnu Goru, Hrvatsku, Makedoniju, Nemačku,…

Supermesec donosi energiju koja može pomoći da očistite negativnost iz svoje duše, doma i energetskog polja, a sve što danas započnete uradićete precizno i uspešno, jer Mesec je u znaku analitične i vredne Device.

Predlažemo 5 rituala koji če pomoći da najbolje iskoristite čaroliju Supermeseca i privučete njegovu svetlost u svoj život:

1. Organizujte dom i očistite ga od loših vibracija

Devica je zemljani znak i ona ne trpi neorganizovan i pretrpan prostor, pa ćete privući dobru energiju ako baš danas počnete sa prolećnim detaljnim raspremanjem doma. Nepotrebne stvari koje se gomilaju uvlače u dom negativne vibracije i osećaj nemira. Bacite sve što vam nije potrebno i sačuvajte samo uspomene koje zaista vrede i donose radost vašem srcu.

2. Zbogom loše navike - doborodošle zdrave odluke

Mnogi veruju da je savršen dan za post kada se na nebu pojavi mlad ili pun Mesec. Zato danas napišite na papir svoje loše navike u ishrani i zasenite ih boljim. Napravite zdrav jelovnik, plan vežbanja i privucite dobro zdravlje i energiju.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.