Šta nam Univerzum danas poručuje: važna poruka za 17. april 2019. godine

Poruka Univerzuma za 17. april 2019. godine - otvaraju se vrata velikog uspeha...

Univerzum danas poručuje:

Danas vam Univerzum otvara nova vrata, jer će u vašem životu uskoro početi da se događaju čuda.

Moćna energija Univerzuma isceljuje nas i obnavlja našu snagu.

Dnevna doza doborog horoskopa: savršen dan za privlačenje novih ljubaviDnevna doza doborog horoskopa: savršen dan za privlačenje novih ljubaviDnevni horoskop - slobodno srce jednog znaka danas se prepušta strastvenojh ljubavnoj uigri!

Svetlost sa horizonta čini ovaj dan savršenim za napredovanje i produktivnost.

Zato je ovo idealan dan da se aktivirate u realizaciji planova i donesete odluke o važnim promenama.

Sve što danas započnete ići će vam od ruke.

Nastavite pozitivno da gledate ka budućnosti!

Izvor: Lovesensa

procitajte-jos4

3 anđeoske karte otkrivaju sudbinu do 23. aprila 2019. godine: poruke i upozorenja svemira za ovu nedelju

 

Nedeljna anđeoska prognoza od 16. do 23. aprila 2019. godine, piše Lovesensa!

Anđeoska karta za početak nedelje - Iscelitelj - ukazuje na to da treba da slušamo signale koje nam telo šalje. Bolest često dolazi iz duše, pa kada je energija zdrava i telo je zdravo, energično i otporno. Zažmurite i zamislite kako vaše telo obavija isceliteljska zelena energija. Ona izvlači mračnu sivu energiju iz vašeg tela i duše i čisti vas od neprijatnih osećanja. Ova anđeoska karta podseća da je neophodno otpustiti loša osećanja poput ljutnje, besa, straha i anksioznosti. Kada otpustite negativnu energiju, uspećete da se fokusirate na polje života koje vam je sada važno.

TEST - Izaberite jednog anđela sa slike: saznajte šta vas očekuje u bliskoj budućnostiTEST - Izaberite jednog anđela sa slike: saznajte šta vas očekuje u bliskoj budućnostiZanimljiv test koji otkriva vaše poteze u bliskoj budućnosti! Izaberite jednog anđela sa slike i saznajte šta vas uskoro…

Anđeoska karta za sredinu nedelje - Strpljenje - ako vas trenutno muči neko pitanje, anđeoske karte vas upozoravaju da budete strpljivi. Trenutno nije dobro vreme da napravite važan životni korak, jednostavno niste spremni. Moguće da će vam strpljenje doneti i mnogo jednostavniji rasplet situacije ili dodatne darove. Sada treba da čekate i učite, skupljate informacije i napravite dobru strategiju kako da ostvarite svoje snove.

Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 22. aprila 2019. godineNedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 22. aprila 2019. godineTarot tumačenje za nedelju od 15. do 22. aprila - budite zahvalni i svega ćete imati više...

Anđeoska karta za kraj nedelje - Kristal - podseća vas da treba da verujete i da ne ubijate nadu. Iako vam neka situacija trenutno izgleda kao da rešenje ne postoji, ceo Univerzum radi za vas i pokušava da vam pokaže pravi izvor sreće. Ovo je period iskušenja, testiranje naše snage. Ne zaboravite da se posle tame, na horizontu pojavljuju najlepša svetla. Ako sačuvate veru i nadu, sve će se rešiti. Na kraju nedelje se osamite, boravite na nekom mirnom i tihom mestu. Pokušajte da se povežete sa svojim srcem i podsetite ga da se njegova snaga krije u večnoj nadi i veri.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.