Šta nam SUTRA donosi magičan niz brojeva 8-8: otvara se LAVLJA KAPIJA i kosmos ostvaruje želje

Danas vlada čarolija niza brojeva 8-8! Evo šta se menja u našem životu kada se na nebu otvori Lavlja kapija...

Svakog 8. avgusta prati nas čudesna energija kosmosa, jer se tog datuma na nebu uvek otvara Lavlja kapija, piše Lovesensa.

Osmica je broj koji označava nešto spiritualno, moćno i blagosloveno. Kada se u nizu pojave dve osmice, to znači da mnoge znakove Zodijaka očekuje nešto divno i dobro.

Zato vam otvaranje Lavlje kapije donosi podsticaj i podršku baš na onim poljima života na kojima vam je to potrebno. Danas vas posebno očekuje mir, harmonija i balans u životu, pa imate šansu da ispunite mnoge planove i želje.

Lavlja vrata otvaraju se tako što se 8.8. svake godine zvezda Sirijus poravna direktno sa piramidama u Egiptu. Pod uticajem magičnog niza brojeva 8-8 izbegnite bes i razmišljanje o svakodnevnim problemima.

NA NEBU SE OTVARA MOĆAN PORTAL LAVLJA KAPIJA: saznajte kakva će uticaj imati na naš život (do 12. avgusta 2019.)NA NEBU SE OTVARA MOĆAN PORTAL LAVLJA KAPIJA: saznajte kakva će uticaj imati na naš život (do 12. avgusta 2019.)Uskoro se na nebu otvara magičan portal Lavlja kapija - saznajte šta nas očekuje!

Iskoristite ovu moćnu energiju kako biste podigli samopouzdanje i postali otvoreni za dobre životne mogućnosti. Ne propustite ovu šansu!

Očekuje vas sjajna pokretačka energija, a zbog utivaja vladavine Lava osetićete kako više verujete u sebe i spremni ste da rizikujete i borite se za svoju sreću.

Niz brojeva 8-8 nagoveštava finansijski prosperitet i cirkuslisanje novca. To znači da će na polju novca početi da vlada dobra energija, ali važno je da vi pokrenete taj tok tako što ćete danas učiniti jedno dobro delo i pomoći osobi kojoj je to trenutno najpotrebnije.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.