Šta nam donosi letnja dugodnevica: 20. jun je dan moćne energije - evo kako da ga iskoristite i privučete sreću

Magija letnje dugodnevice - 20. jun je idealan dan za ostvarenje želja!

Bliži nam se početak leta, a sa njim i letnja dugodnevica 20. juna 2020. godine. Dan letnje dugodnevnice simbolizuje najduži dan u godini sa najizražemnijomsolarnom energijom, piše Lovesensa.

Letnji solsticij predstvalja najvišu tačku energije u godini. Dan kada se "kupamo" u najvećoj snagi Sunca koje donosi svetlost u naše energetsko polje.

Pod uticajem letnje kratkodnevnice dobijamo povećanu snagu i dodatnu energiju za ostavrenje svojih ciljeva i snova. Bez Sunca ne bi bilo života, ono nam daje energiju, hranu i pokreće nas na početku svakog dana. Zato je letnja dugodnevica važan dan za manifestaciju, iskazivanje zahvalnosti suncu i napajanje životnom energijom.

Univerzum šalje pravu ljubav kada najmanje očekujete: 5 znakova da je srodna duša uskoro u vašem životuUniverzum šalje pravu ljubav kada najmanje očekujete: 5 znakova da je srodna duša uskoro u vašem životuOvi znakovi pokazuju da je srodna duša blizu vas - Univerzum šalje ljubav kada najmanje očekujete!

Sunčeva svetlost nam pomaže da osvetlimo područja koja su do sada bila skrivena i podstiče nas da napravimo korak napred. Sada je period da ubirate plodove svog rada id a vidite šta se to razvilo iz semenke koju ste posadili u proleće.

Život se stalno menja, kao što se u prirodi menjaju godišnja doba i dolazi do promeljivih faza Sunca i Meseca, tako se i mi menjamo tokom celog ciklusa života. Letnja dugodnevnica je tu kako bismo pročistili svoju energiju, pronašli svetlo u sebi i ojačali ga.

Ova letnja dugodnevica biće posebno zanimljivo jer prethodi pomračenju Sunca u znaku Raka koje će se dogoditi 21. juna.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.

13/07/2020 Sandra Pusica
Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com WhatsApp (+16014560144) //////////////////////////////////////// Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.